Isnin, 15 Mei 2017

BATU SERAI PECAH PALO








































SOLD OUT
Tn Puyuh 5













































































































SOLD OUT
Tn Mazlan KK


























































SOLD OUT
Tn Puyuh Lima

























































SOLD OUT
Tn Mazlan KK



























































































SOLD OUT
Tn Awan Zik



































SOLD OUT
Tn Mazlan KK




















SOLD OUT
Tn Hanafi Hanafiah

























































































































Batu serai

Ini bukan batu ori tau... ni sintetik, tapi high grade, berat , boleh potong kaca dan boleh lekukkan syiling...

Ia tok belum isi apa apa.. jika mahu di galakkan dampingan untuk jaga diri dan jangan nak sibuk sibukkan diri nak tau , nak jumpa dampingan dia .. Simpan molek molek dan tawakal, doa pada Allah, insyallah keselamatan , kerezekian dan pendekat jodoh dengan izin Allah.

Kalau nak amik kosong saja pun takpa, harga bawah ni harga kosong, belum isi... kalau nak isi , kos isian ialah RM 50, kos isian sama.. 

SIAP ISI MAHAR DI BAWAH

SIAP ISI MAHAR DI BAWAH

SIAP ISI MAHAR DI BAWAH




Jenis isian di atas ialah mengikut warna, anda boleh pilih mana mana isian yang anda suka mengikut warnanya


MERAH - KEBERANIAN, PENGGERUN, PENUNDUK

BIRU : WIBAWA, PENUNDUK

KUNING : KEMASYURAN, KEDUDUKAN, DARJAT

BIRU TUA : PENGUAT SEMANGAT, DI PANDANG GAH

EMAS : KEMULIAAN , KEKAYAAN DAN KEREZEKIAN

PINK : PELEMBUT

HIJAU : PENARIK KEREZEKIAN






Kod Produk : B.SERAI 14517
Bentuk : Batu Serai
MAHAR : RM 50






35 ulasan:

  1. grab 7a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  2. grab 15a
    -saiful-

    BalasPadam
  3. grab 5a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment done 9a,15a dan 22a

      Padam
    2. BAik terima kasih na Tuan Mazlan

      Padam
  5. Grab 23a atau yg warna hijau utk stock dapur kalo habis di grab..tq tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done via CDM. Resit details send to mr baz..terima kasih Tok

      Padam
  6. 1A -

    2A -

    3A - Puyuh Lima

    4A -

    5A - Saiful

    6A -

    7A - Saiful

    8A -

    9A - Mazlan KK

    10A -

    11A -

    12A - Puyuh Lima

    13A -

    14A -

    15A - Saiful

    16A -

    17A - MhdAzmy

    18A -

    19A -

    20A - Awan Zik

    21A -

    22A -

    23A - Hanafi Hanafiah

    24A -

    25A -

    26A -

    27A -

    28A -

    29A -

    BalasPadam
  7. Sambungkan List di atas maka ia akan menjadi lebih mudah

    Copy dan paste

    BalasPadam
  8. ungrab 7a ngn 15a tok. xda gambar 7a, saya tersilap. igt masih guna mcm yg tok post sblom nie.
    -saiful-

    BalasPadam
  9. 1A -

    2A -

    3A - Puyuh Lima

    4A -

    5A - Saiful

    6A -

    7A -

    8A -

    9A - Mazlan KK

    10A -

    11A -

    12A - Puyuh Lima

    13A -

    14A -

    15A -

    16A -

    17A - MhdAzmy

    18A -

    19A -

    20A - Awan Zik

    21A -

    22A -

    23A - Hanafi Hanafiah

    24A -

    25A -

    26A -

    27A -

    28A -

    29A -

    BalasPadam
  10. Tok, nk gtau yg page utk batu serai nie x kuar utk phone view. Kena buka web view, pastu klik kt hyperlink kiri baru kuar page batu serai nie.
    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila tuan cuba sekali lagi dan info tok ya, tok ada ubah setting sikit skrg

      Padam
    2. owh tuan, tok dah tahu kenapa....

      Tuan kena klik dulu page pertama tuan nampak, kemudian tuan swap saja kiri dan kanan baru nampak semua... kalau dari paparan pertama memang x nampak semua

      Padam
  11. Payment done tok Alhamdulillah.

    BalasPadam
  12. pd utk 5a. tok, yg nie leh lekat cermin x?

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua batu serai ni boleh lekat cermin dan potong cermin tuan

      Padam
  13. tok, 5a saya dapat warna unggu, dlm nie warna hijau. pastu nombor 6 dgn 7 xda dlm page nie. saya rasa page nie x upload abeh gambar menyebabkan saya dapat warna lain.

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan , tok akans emak dengan mr baz ya

      Padam
    2. tok rasa mr baz hantar silap tuan. kod ni ada dalam simpanannya, jika tuan type grab 6 / 7A pun melalui rujukan halaman update, tuan tetap akan dapat 6 @ 7A tu .

      Jadi ini sebenarnya mr baz dah silap hantar.

      Padam
  14. 1A -

    2A -

    3A - Puyuh Lima

    4A -

    5A - Saiful

    6A -

    7A -

    8A -

    9A - Mazlan KK

    10A -

    11A -

    12A - Puyuh Lima

    13A -

    14A -

    15A - Mazlan KK


    16A -

    17A - MhdAzmy

    18A -

    19A -

    20A - Awan Zik

    21A -

    22A - Mazlan KK


    23A - Hanafi Hanafiah

    24A -

    25A -

    26A -

    27A -

    28A -

    29A -

    BalasPadam
  15. saya rasa gambar ke 2, 7a tue yang keluar dekat 5a. sbb kalau tok tgk balik dekat update 15.5, kod 5a warna unggu. xpi dlm nie warna hijau.
    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan, jika tidka menyusahkan, tuan hantar semula item tu kepada kami dan kami hantarkan kepada tuan , insyallah

      PT 9880 Taman D RAzak
      Wakaf Tapai
      21040 Marang
      Terengganu

      0109026882

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami