Sabtu, 13 Mei 2017

YELLOW SAPPHIRE




SOLD OUT
Tn Fitri















SOLD OUT
Tn Abd Mutalib


Alhamdulillah.. Yellow Sapphire... jenis kelas mahal di pasaran. Dan pada malam ini boleh kata anda kenduri di bawah nilai pasaran lar..... kalau tak anda kenduri malam ni, esok tok pula kenduri anda ya tuan tuan. haha.


Yakuk Kuning adalah dari keluarga Delima, kekerasan 9 skala MoH TERJAMIN berkualiti dan mempunyai nilai pasaran sekitar RM 600 Minima di pasaran... kalau anda nak jual , juallah pada nilai itu, jangan jadi macam tok. Tok tak cerdik mana sebab tu lah tok kual murah na. Jadi anda kena lebih cerdik dari tok lah.. insyallah. 

Yakuk Kuning/ delima daging kuning /  Delima Kuning / Yellow Ruby... jika anda search Yellow Ruby Brazil.. Harganya tidak akan larak kita tanggung. Jadi jangan tanggung kerana tu harga berniaga. Bukan harga Berborong... malam ni kita berborong la kalau tuan tuan nak kenduri tok malam ni ya. 

Kekuatan alaminya penarik kekayaan dan energynya sudah tok Sempurnakan, Pulihkan, Perbaiki alhamdulillah. Pakailah sebagai cincin bagi mendapatkan asbabnya . Ia juga memudahkan urusan seharian anda dengan izin Allah SWT


Kod Produk : YELLOWSAPH 13517
Bentuk : Yakuk Kuning
MAHAR MALAM NI : RM 130

MAHAR ESOK : RM 300

SOLD OUT

18 ulasan:

  1. Allahhu..tak mampu nk kata apa..huaaaa!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yakuk kuning tuan IB... org main batu saja tahu benda ni mahai

      Padam
  2. Ayah bulan ni dh pecah palo tok..

    BalasPadam
  3. Grab 1a..kalau ada rezeki insyaallah

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. dah ada org grab..tapi takpa, silakan fight masa.

      Padam
  5. Baik Tok...tunggu Ayah IS 12 jam...kalau takde berita saya akan terus buat payment

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok set.

      Tamat masa Tuan IB ialah Jam

      9.18 Pagi esok

      Padam
  6. Alright....clock is ticking...hihihi

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. baik tuan terima kasih, wah.. dapat ke tuan ye

      Padam
  8. Alhamdulillah....terima kasih Tok.... terima kasih gak kat ayah IS hehehe rezeki saya kali ni

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami