Sabtu, 27 Mei 2017

MINYAK MISK





Minyak misik.. Tok yakin ramai yang menunggu dan tertunggu tunggu item ini, ini kerana minyak ini mampu di gunakan untuk kesemua jenis barang mistik , tidak kira keris, batu, kayu, cincin, tongkat, duit lama dsbgnya. 

Minyak misik Ini berada di kelas SAMA TARAF dengan minyak zafron asli .. jika anda nak pakai zafron boleh, tapi jenis asli dan harganya ialah RM 40k di dalam Malaysia, jika anda dapatkannya di Turky sekalipun, ia bernilai RM 6-8000 sebotol bagi saiz 10 ml. 

Minyak ini mempunyai 5 grade yang berbeza dan ini ialah Grade ke dua , yang pertama tok tak maharkan di sini kerana harganya itu. 

Minyak misk ini boleh anda letakkan/sapu pada permata / geliga atau barang mistik anda lainnya termasuklah wafaq. 

Ia di gunakan untuk memperkuatkan unsur energy dan auranya ... jika anda rajin berzikir maka boleh lah anda terus berzikir untuk barang mistik tanpa menggunakan item ini..itu pun sekiranya anda berasa amal anda sudah cukup untuk diri anda sehinggakan mahu berzikir untuk barang mistik. 

Item ini sudah tok orderkan sebanyak 100 botol dan akan sampai dalam masa lagi 3 hari. Yang ada di tangan tok ialah sebanyak 5 botol sahaja berikutan semasa tok nak ambil tu tok kekurangan modal. Mahal benda ni .. tok tolak pun tok tak kira minyak kereta, kalau kira minyak kereta..anggap saja tok tolong beli. 


Minyak ini WAJIB di miliki oleh semua pelanggan bagi menjaga item mereka

Kod Produk : M.MISK 
Bentuk : Minyak Misik 8ml
MAHAR : RM 80 




57 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done, detail dah send ke whatsapp.

      Padam
  2. Salam, payment done for 1 botol. Tq ya.

    BalasPadam
  3. 100 botol sudah sampai.. silakan. insyallah tak habis 100 set ni

    BalasPadam
  4. Payment done.detail sy anta ke tn.baz.tksh

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. w.salam wbt tuan, ada tuan . tapi tunggu kami repack dan masukkan dalam blog dulu ya , insyallah sari dua ni

      Padam
    2. ada tunggu ia keluar di page dulu tuan ya

      Padam
  6. Salam tok..miyak misik ni ada lagi tak?

    BalasPadam
  7. Fast grab minyak misik sebotol payment done

    BalasPadam
  8. Tok nak grab sebotol.boleh ke

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami