Sabtu, 20 Mei 2017

MATA RIMAU


































































































































SOLD OUT
Tn MRL




















Semuanya dalam Kelas TERBAIK, Alhamdulillah


Mata Rimau, sejenis permata yang popular sejak dulu hingga kini dari zaman ayah kita sampai zaman kita, kalau dulu P Mekah bawak balik Mata rimau, syok tak sangga.. manakan tidak kat Malaysia masa tu tadak orang jual, la ni..... Online ada, offline pun ada. nasib lah dapat Grade mana. 

Di atas ialah Grade terbaik, tengok la mai dari mana, Alam Ghoib.. Auranya anda sendiri lihat berseri seri dan menikam Kalbu. 

Kegunaannya sebagai Medium :

Penggerun musuh

Mampu reflek cahaya dalam gelap macam mata rimau 

Penunduk musuh 



Boleh diisikan dengan pengasehan tinggi jika mahu dan membatalkan kelebihan2 di atas insyallah



Kod Produk : MRIMAU 20717
Bentuk : Mata Rimau
MAHAR : RM 60

15 ulasan:

  1. Grab tok . Tapi taktahu nak grab yg mana sebab semuanya lawa . Tok bagi jela kat saya yang mana2 pun . Lepas tok balas baru saya buat payment macam biasa .

    'MRL'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sunguh indah di mata...bagi sy yang 6a tu menawan tuan MRL

      Padam
    2. TQ tuan lukman idris atas pandangan anda.

      'MRL'

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment Done

      'MRL'

      Padam
    2. TQ tok atas pemilihan .

      'MRL'

      Padam
    3. baik sama sama tuan , alhamdulillah

      Padam
  3. Balasan
    1. Salam tokmat...sy trpksa ungrab yg ni sebab x ckup duit..item lain sy dh buat byran, dh send kt mr baz.. harap maaf ye tok..trlebih bajet.

      Padam
  4. Balasan
    1. Masih ada tuan. setakat ni 6 dan 9a shj yg sudah di grab

      Padam
  5. Slam...tok saya nk grab 3a..masih ada kan...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami