Sabtu, 20 Mei 2017

KERIS AZIMAT PEMAGAR DAN PEMUSNAH








































































Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


 Item yang akan di promosikan pada malam ini ialah Keris Azimat dan ia sudah tok isikan  untuk di jadikan sebagai Pakaian diri :

Pemagar dari sihir

Gangguan Jin

Elak diri dari di ekori Jin dan makhluk halus sekiranya ke tempat angker

Boleh di gunakan di dalam perubatan alternatif dengan di rendamkan ke dalam air dan di beri minum pesakit

Penumbal sihir sekiranya ada yang menyihir. 

Keris ini bermotifkan NAGA SARI





Kod Produk : K.BSR 20517
Bentuk : Keris Azimat Naga Sosro
Kuantiti : 5 Set
MAHAR : RM 40




37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda, payment done... details dlm WhatsApp tn.baz

      Padam
    2. Wslm tuan. Alhamdulillah. Terima kasih tuan

      Padam
  2. As salam .. Tok.. Sy grab 5a .. Tq

    BalasPadam
  3. GRAB 5A
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  4. Grab satu tok,semuanya indah di mata sy ni tok tak tahu nak pilih yang mana satu,tok pilih jela yang mana mana untuk sy. . .

    BalasPadam
  5. 1A - Wan Castello

    2A - Botal AI

    3A - Lukman Idris

    4A - Ngero Ngin

    5A - Silver Rayleigh




    SOLD OUT

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah...payment done tok,detail ke mr baz ye,terima kasih

      Padam
    2. Alhamdulillah. Terima kasih na

      Padam
  6. Adessssss...stok dpur tkda ke tok?

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tapi kecil sikit tuan, rm 35 sahaja yang kecil tu ..

      Padam
  7. Baik tok.sya akn adjust ngn tn.baz nti.khasiat dn kegunaan sma kn tok?

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama tuan, cuma saiz, tapi tok rasa nanti dulu sebab keris tu ada dgn tok bukan dgn mr baz. brg belum berkod ada dgn tok

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Dah hbis tuan. Yg kecik sikit ada la

      Padam
  10. Ada lagi Stock dapur tok?

    -akmal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg ni dh hbis. Ada yg kecik sikit dr ni

      Padam
  11. Balasan
    1. Wslm wbt. Alhamdulillah.Baik tuan. Jazakallah

      Padam
  12. Assalamualaikum tok boleh sy tahu tak cara untuk penyimpanan dan ia perlu di jaga ke macam mana tu serta cara jaga nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, bagus di simpan di dalam kain merah atau hitam tuan dan di letakkan minyak misik di kerisnya

      Padam
  13. Salam Tok, klu keris Ni di kilatkan guna Kain yg ada ubat pengilatpengilat, keris dgn sarung BG kilat, soalan, ada kah boleh Dan khasiatnya masih sama x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, tiada masalah tuan, kalau tok, tok guna autosol

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami