Sabtu, 20 Mei 2017

G.BIRU BINTANG ALAM ( BLUE SAPPHIRE )





SOLD OUT
Tn Akmal



















SOLD OUT
Tuan Muni8rs




















SOLD OUT
Tn Muhd Sharom







































































































SOLD OUT
Tn Celede





















SOLD OUT
Tn Nasharudin


Alhamdulillah.. Blue Sapphire rupanya.... Tu kat FB dok kecoh kecoh tu , ada sampai RM 5k.. ops minta maaf... ada sebiji tu hari tok tanya RM 35k... ya.. itulah harganya alhamdulillah. 

Kelebihan energynya sangat ampuh di dalam :

Kewibawaan yang besar dan tinggi 

Penaik aura diri dan wajah

Penstabil aura diri dan item lainnya

Penunduk manusia dan Jin

Mempunyai energy Ghoib yang diisikan dari Pati diri dalaman tok Muda sendiri



Boleh diisikan jika mahu, kos promo pecah palo di bawah percuma kos isian.., esok..kos isian di kenakan semula la ya, RM 60.... untuk hari ini sahaja free



Kod Produk : BLUESAPH 14517
Bentuk : Yakuk Biru
MAHAR : RM 100









Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sekiranya tidak ada item yang tidak akan dapat anda lihat

36 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam tok..sy mohon sy tf dlm kul 1 pg yaa..sbb sy tgh ad gelanggang..tkt abis lmbt..lgipun line kt sini slow

      Padam
    2. Payment done tok..alhamdulillah nsib abis awal

      Padam
    3. sama sama, owh mcm mana tuan boleh buat smiley mcm tu haha

      Padam
    4. Tok tgk kt keypad tekan dkt simbol 12!?...ad simbol smiley,dkt situ mcm2 smiley ad tok 🤗

      Padam
  2. Tok grab 9A..boleh ye tok..

    BalasPadam
  3. Salam tok mat
    Tadi pagi saya ada grab diamond powder 1a. Tapi bila nak check sama ada ulasan saya sudah diterbit kan atau belum. Page diamond power hilang. Sekiranya satu 1a orang lain sudah mahar..tak kira lah mana2 nombor yang orang lain belum grab. Saya grab. Saya menanti ulasan diterbit kan. Tq tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada tuan

      https://geligabunian.blogspot.my/2017/05/diamond-powder.html?showComment=1495272461301&m=1#c8059879429275512360

      Padam
  4. Grab 3a
    (Qi ganu)

    BalasPadam
  5. 1A

    2A

    3A - MUHD SHAROM

    4A

    5A

    6A

    7A

    8A - CELEDE

    9A - NASHARUDIN

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2a payment done tok...nati detail sya hantr dekat tuan buz..

      Padam
  6. Ok tok mat tadi saya check
    Ulasan tok 5a tok taruk nama saya.
    Tok ingin tanya kain cindai size empat persegi size sapu tangan kecil berapa maharnya ya tok. Tq. Tadi saya wassop tok. Nampak hp tok dua2 nya offline. Msg belum masuk.
    Tq tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebentar tuan, toks ednag memandu 12 jam ya

      Padam
  7. Payment done utk 9a tok. Detail akan htr kt mr baz nti

    BalasPadam
  8. Tokmat ada lagi tak?

    -Akmal

    BalasPadam
    Balasan
    1. 3,8 DAN 9 Sahaja sudah GRab, yang lain available tuan ,silakan

      Padam
    2. Harga masih 60 ke Tokmat? 😢

      -Akmal.

      Padam
    3. untuk tuan tok beri kelonggaran

      Padam
    4. Allahu.terima kasih Tokmat.terharu saya.😭.Grab 1A tok.dgn batu honey yg sebeleh tu.

      -Akmal.

      Padam
    5. Done payment.ws to mr.baz.terima kasih banyak tok.

      -Akmal.

      Padam
    6. baik alhamdulillah , sama sama tuan

      Padam
  9. 1A

    2A- Tuan Muni8rs

    3A - MUHD SHAROM

    4A

    5A

    6A

    7A

    8A - CELEDE

    9A - NASHARUDIN

    BalasPadam
  10. 1A - Tn Akmal

    2A- Tuan Muni8rs

    3A - MUHD SHAROM

    4A

    5A

    6A

    7A

    8A - CELEDE

    9A - NASHARUDIN

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami