Rabu, 24 Mei 2017

CINCIN KAYU KOKKA

Saiz 17












Saiz 17













Saiz 17














Saiz 21

SOLD OUT
TN Niezam














Saiz 21

SOLD OUT
Tn Fitri















Saiz 22














Saiz 22














Saiz 22

SOLD OUT
Tn MRL














Saiz 23

SOLD OUT
Tn Puyuh 5










SAIZ 23






Cincin azimat kayu kokka... bagi anda yang mengenali kayu kokka... mereka tahu ia mempunyai pelbagai khasiat . antaranya yang tok masih ingat ialah :


Kekuatan badan

Penggelak santau 

Halimunan dari musuh

Jika di letakkan di dalam rumah / bilik pencuri masuk tidak akan terjumpa barangan berharga dan tidak boleh keluar lagi 



Ini yang tok ingat, selebihnya tok yakin anda mampu google untuk mencari maklumat khasiatnya yang panjang itu



Kod Produk : CKOKA 20517
Bentuk : Cincin kayu kokka asli
MAHAR : RM 43











43 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan Niezam, tuan ubikayu dah payment done hak tuan, macam mana tuan?

      Padam
    2. Ye tok,rezeki tuan ubi kayu tu nmpk nya..sy lpskn hak sy dan sy grab
      8a tok😎

      Padam
    3. baik terima kasih tuan yg baik hati :))

      Padam
    4. Alamak tuan, Tuan MRL dah grab dan buat payment dah .... macam mana tuan

      Padam
    5. 4a lah tok,ini kalilah rezeki sy,
      Nnti sy wasup mr baz tukar PD pd item 4a

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done Tok, waps ke tn Baz,terima kasih

      Padam
    2. Minta maaf Tuan Niezam.alhamdullillah.terima kasih sudi lepaskan pd sy.sy hargainye.

      Padam
  3. Grab 2a Tok.payment done detail sy wasap ke Baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan item sudah di grab, alamak mcm mana tu?

      Padam
    2. Ok tuan di atas lepaskan pada tuan tahniah

      Padam
    3. Minta maaf Tuan Niezam.sy dh p.done.alhamdulillah dn terima kasih sudi lepaskan pd sy.size tu je sy muat.maaf salah bls Tok

      Padam
  4. Grab 8 tok

    'MRL'

    BalasPadam
  5. 1a - Aidil Ahmad

    2a - Niezam

    3a - Nusantara

    4a - Niezam

    5a -Fitri

    6a

    7a - Gunawan A

    8a - MRL

    9a - Puyuh Lima

    10a - Charles Teo

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami