Isnin, 15 Mei 2017

DELIMA CINDAI SUPERB CLASS























SOLD OUT
Nur Ain



















SOLD OUT
Tn Hycreza




















SOLD OUT
Tn Awan Zik




















































































































SOLD OUT
Tn Silver Rayleigh




















SOLD OUT
Noah Othman













































































SOLD OUT
Tn Skyline Turbo


Alhamdulillah..kita sambung lagi dengan item pecah palo dengan delima cindai.. atau org panggil delima heksagon. 

Kelebihan delima sama dengan mana mana delima dan energy semua item ini sudah di perbaiki, di sempurnakan dan di perkuatkan dengan zikrullah. 

Delima cindai ini bereaksi kepada cahaya itu yang specialnya, alhamdulillah



Sedia maklom delima mempunyai kelebihan di dalam :

Perubatan darah dan urat saraf

Pengasehan

Penunduk dan wibawa

Penaik aura diri pemakai dan wajah

Melembutkan hati manusia yang melihatnya

Di kagumi 

Boleh di isikan jika anda mahu kelebihan lain, upah isi ialah RM 50.. kini tok boleh isi jarak jauh. 




Kod Produk : D5CINDAI 13517
Bentuk : Delima Burma
MAHAR : RM 90







48 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda...payment done...Details dlm WhatsApp...Terima kasih...

      Padam
  2. DELIMA CINDAI

    1A-

    2A- Nur Ain

    3A-

    4A-

    5A-

    6A-

    7A-

    8A-

    9A- Silver Rayleigh

    10A-

    11A-

    12A- Puyuh Lima

    13A-

    14A-


    15A-

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Tok.
    Sy nk grab 1 Tok.
    Tp blh x kalau tok yg pilihkan.

    Muhaimin

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan, tok x boleh pilihkan tuan, satg semua org nak tok yg pilihkan

      Padam
  4. Tok
    Sy nk 2 la Tok.
    Grab 4A
    Dan 1 lg Tok tlng pilihkan

    Muhaimin

    BalasPadam
  5. UNTUK GRAB...sambung LIST yang tok buat... senang sikit kepada semua org

    BalasPadam
  6. Kalau mcmtu sy Grab 4A la Tok

    Muhaimin

    BalasPadam
  7. DELIMA CINDAI

    1A-

    2A- Nur Ain

    3A-

    4A- Muhaimin

    5A-

    6A-

    7A-

    8A-

    9A- Silver Rayleigh

    10A-

    11A-

    12A- Puyuh Lima

    13A-

    14A-


    15A-

    BalasPadam
  8. Lock 15A

    BalasPadam
  9. DELIMA CINDAI

    1A-

    2A- Nur Ain

    3A-

    4A- Muhaimin

    5A-

    6A- Jeff Supply&Service

    7A-

    8A-

    9A- Silver Rayleigh

    10A-

    11A-

    12A- Puyuh Lima

    13A-

    14A-


    15A- Skyline Turbo

    BalasPadam
  10. Salam Tok
    Tgk last update list tok jam 127pm. Saya grab 5A.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2-3x tok skroll atas bawah tuan, xda komen tuan. rasanya masa tuan buat komen tu berlaga dengan komen org lain menyebabkan terjadinya Comment conflict di dalam sistem blogger. ia berlaku bila ada komen di hantar dalam saat yang sama.

      Jam 9malam ni ada delima best.. tuan tgk nanti tau

      Padam
  11. Balasan
    1. DELIMA CINDAI

      1A-

      2A- Nur Ain

      3A- Awan Zik

      4A- Muhaimin

      5A- Ngero Ngin

      6A- Jeff Supply&Service

      7A-

      8A- Awan Zik

      9A- Silver Rayleigh

      10A-

      11A- MhdAzmy

      12A- Puyuh Lima

      13A-

      14A- Awan Zik


      15A- Skyline Turbo

      Padam
  12. Assalamualaikum Tok.
    Maaf Tok.
    Ungrab 4A Tok.
    Sy xsempat nk pergi Bank harini.

    Muhaimin

    BalasPadam
  13. DELIMA CINDAI

    1A-

    2A- Nur Ain

    3A- Awan Zik

    4A-

    5A- Ngero Ngin

    6A- Jeff Supply&Service

    7A- Hycreza

    8A- Awan Zik

    9A- Silver Rayleigh

    10A-

    11A- MhdAzmy

    12A- Puyuh Lima

    13A-

    14A- Awan Zik


    15A- Skyline Turbo

    BalasPadam
  14. DONE payment 7A

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum Tok
    kalau tak ada orang grab 13A. Saya nak Grab 13A.

    BalasPadam
    Balasan
    1. DELIMA CINDAI

      1A-

      2A- Nur Ain

      3A- Awan Zik

      4A-

      5A- Ngero Ngin

      6A- Jeff Supply&Service

      7A- Hycreza

      8A- Awan Zik

      9A- Silver Rayleigh

      10A-

      11A- MhdAzmy

      12A- Puyuh Lima

      13A- Hainol Akbar

      14A- Awan Zik


      15A- Skyline Turbo

      Padam
  16. urmm xde rezeki lagi .

    BalasPadam
  17. Salam Tok mat payment separuh je masuk mesen ATM TD.. Maaf Tok atas kesulitan Ni, mkin bkn rezeki sya kot 5a ni

    BalasPadam
  18. Payment done tok Alhamdulillah.

    BalasPadam
  19. DELIMA CINDAI

    1A- Muhd Sharom

    2A- Nur Ain

    3A- Awan Zik

    4A-

    5A-

    6A- Jeff Supply&Service

    7A- Hycreza

    8A- Awan Zik

    9A- Silver Rayleigh

    10A- Noah Othman

    11A- MhdAzmy

    12A- Puyuh Lima

    13A- Hainol Akbar

    14A- Awan Zik


    15A- Skyline Turbo

    BalasPadam
  20. SILA LIHAT HALAMAN YANG MELEBIHI 12 JAM, Anda Boleh terus PD pada item yang belum PD tanpa memberi notis pertanyaan. Terima kasih ya

    BalasPadam
  21. 2A paid tok .sy dah wassap gambar resit

    BalasPadam
  22. done pd item 10a..detail dh whatapp..BarakAllah Tok !

    BalasPadam
  23. Payment Done tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami