Selasa, 30 Mei 2017

GAMUNGGAL MERAH












































































































Sila usha ok... ini gamunggal merah.. item rare... 

Kalau bertam api rare tahap gaba... gamunggal api tahap power rangers kot. tak pun tahap Guyver. 

Komen disable... ni hak kami di GBunian untuk disable komen, sebab ni untuk pengujian sistedan keberkesanan staff kami menjalankan tugasnya.... actually untuk offline dan tok nak uji kecekapan mr baz sendiri. 

Gamunggal api di gunakan di dalam : 

Pemusnah jin

Pemusnah sihir secara total

Pemanas bomo jahat dan main hitam

Pemulih masalah pengasehan walau minyak dagu 

Pembisa kepada manusia dan jin takut akan kehadirannya

di pakai sebagai cincin mampu memusnahkan isian item org lain dengan NIAT. pegang genggang dan niat... musnah. tgl cincin saja

Tak caya , cari 1 barang kebal UMUM, pegang dan niat... pastu suruh test semula, kebal ada lagi ke tak haha.. 





Kod Produk : GM 18417
Bentuk : Gamunggal Merah / api
MAHAR : RM 110


Promo Ramadhan : RM 80

24 ulasan:

  1. Grab 7A tok

    'MRL'

    BalasPadam
  2. Salam tok, jika g.merah ini diletak bersama2 g.bulan dlm satu bekas ketika bulan penuh mengambang... adakah jadi seri kosong2 atau boleh ke g.bulan? Atau boleh ke g.merah? Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt tuan. xda masalah, asalkan tuan x berniat mcm tu. kalau niat, maka jadi

      Padam
  3. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم


    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه

    grab gm 18417-3A

    pembayaran sebelum tengah hari

    BalasPadam
  4. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    kod 3a..akad dah di masuk kan tok.segala detail dah di beri pada tuan baz

    BalasPadam
  5. ada tak lagi gemunggal nie tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan, stoknya amat sukar di perolehi tuan. silakan whatsapp mr baz jika stok offline belum di grab

      Padam
  6. tok, nak grab 7A kalo ade stok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami