Sabtu, 13 Mei 2017

BESI KUNING




Besi Kuning.. dari besi kuning atau di panggil kepompong besi kuning. Semestinya bukan yang ori dan hebat tu lah, kalau ori, punah la laptop tok ni , hp pun punah masa ambil gambarnya. Tak boleh papar langsung.

Namun ia sudah tok aktifkan kekebalan daruratnya dan jika anda bernasib baik seperti seorang pelanggan dulu... jenis ni pun dia dapat rezeki kebal umum, alhamdulillah tok tumpang gembira buatnya. 

Kuantiti ada 20... Harga di bawah untuk malam ni saja, esok harga lain dah. Harga lain pun still murah lagi la na. Tapi kalau dapat grab malam ni lagi la menjimatkan


Kod Produk : WESIKUNING
Bentuk : Besi Kuning
Kuantiti : 20 Unit sahaja
MAHAR : RM 36

HARGA ESOK : RM 60

41 ulasan:

  1. 3 sudah di Grab

    BAKI UNIT : 17 set

    BalasPadam
  2. 4 sudah di Grab

    BAKI UNIT : 16 set

    BalasPadam
  3. Assalam tok..sy grab 3 biji

    BalasPadam
  4. Tok..maharnya mcm mana,sy duk belek baru jumpa page ni td..hilang dari pandangan. Huhu

    BalasPadam
  5. 7 sudah di Grab

    BAKI UNIT : 13 set

    BalasPadam
  6. tok..saya ada grab tgh mlm semlm..ada x?😊

    BalasPadam
  7. Assalam tok nk tnya..besi kuning ni cara pki mcm mana..bwk dlm poket je ke???..dan boleh x bwk msuk hutan??

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, ya boleh masuk dalam poket, jenis ni tuan jentik sekali jarumnya akan keluar, dan jentik kali kedua belakangnya ia akan masuk semula

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  8. Tok..sy grab lg 10 biji boleh x?..kwn sy rmi mcari item ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tuan, silakan.. jika tuan grab 10, maka baki ada dalam 2 set. amik semua saja lah tuan

      Padam
    2. Terima kasih tok..sebentar lg sy g bank in semula

      Padam
    3. Terima kasih tuan, jazakallah

      Padam
    4. Amik 10 tok..klu lg 2 tok,nk bg free kt sy pun xpa..hahahaha gurau tok

      Padam
  9. 19 sudah di Grab

    BAKI UNIT : 1 set

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Tok muda saya bayar dengan mahar rm36 boleh?

      Padam
    2. Terima kasih, payment done

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami