Ahad, 21 Mei 2017

AKAR MANI GAJAH






SOLD OUT
MAR7








































SOLD OUT



Antara item best Minggu ini... ini ialah dari batu mentah mani gajah, bahagian bawah iaitu bahagian akarnya... susah nak dapat jenis ni dan bukan SEMUA orang mampu memilikinya. 

Kalau kat GB ni macam takda yang rare ...kalau tengok la.. kalau tengok pada harga..sebab kita tak pernah la nak jual sampai Rm 10,000.....RM 8000.... boleh kalau nak percaya mahal macam tu ori... kita boleh jual.. masalahnya ...mampu ke?.,.. tok ni kalau boleh nak org beli hari hari, bukan 1 tahun atau 2 tahun sekali baru ada orang nak beli...tu bukan berniaga, tu nak cari duit bonus beli motor, kereta. 

Akar mani gajah memang pure dengan khasiat pengasehan, Allah dah jadikan begitu dan kita ni manusia mengkajinya pure tak pure tu base on spot dia, base on status dia.... 

Kalau pokok ... batangnya mati, pucuknya dah hancur...akarnya masih ada.... agak agak lah... pokok tu 100% mati ke?... atau ke depan ia akan bertunas baru?... 

Sebab tu tok cakap.. insyallah ia dari spot terbaik dan rare.. kuat dan tahan lama... maksudnya... kalau org kata takleh langkah la apa semua... senyum aje lah... org nak beraja batu. kita apa peduli... tegur pun dia nak pandai semua.. lantakkan aje org mcm tu .. lama lama dapat hidayah ok. 

Akar Mgajah ni mewakili sebuah batu mentah yang dalamnya ada RMG, MGT, QMG, GMG , MGS, MGP.... macam macam lah.... Dan ni akarnya



Kod Produk : AMG 30417
Bentuk : Akar Mani Gajah 
MAHAR : RM 500

Promo Ramadhan : RM 200




9 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Lock AMG 30417-1A. Payment done.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum tok
    Grab AMG 30417-3A
    Payment done Acc: 551016691626

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih tuan. Jazakallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami