Rabu, 31 Mei 2017

RADIAL KOTA KAYANGAN














































Radial kota Kayangan.. Radial tu bukan bahasa English, Ia nama bagi sesuatu alat di Kerajaan Kayangan dan Jenis Jenis Radial yang di gunakan di sana berbentuk batu permata murni , Anda masih ingat Perisai Sihir Kota Kayangan?.. Itu juga dari nama Radial, Radial Sihir, Tok memperkenalkan suku kata ini kerana selepas ini kita akan menggunakannya, apabila di sebut Radial, maka ia sebuah gadget/objek yang di gunakan untuk tujuan tujuan tertentu dan jenis radial bukan diisikan melalui zikrullah atau alami, ia diisikan menggunakan energy alam yang di serapkan mengguna teknologi yang mereka ada. Sekiranya anda pernah mendengar alam Bunian lebih maju dari alam manusia selama 300 tahun, maka anda perlu tahu mereka bukan sekdar maju dari segi Perkataan itu sendiri. Tok di sini nak menerangkan bagaimana tu pun tak tahu, kalau duduk depan tok, boleh tok perjelaskan.. percaya atau tidak, terpulang... kita ibarat org dulu dulu tahun tahun melayu melaka yang org cerita kisah zaman ini yang ada kapal terbang, keretapi laju, kenderaan dan sebagainya.. jika kita di zaman Melayu Melaka... adakah kita percaya dengan cerita seperti itu?... Think.... 

Radial ini di gunakan di dalam tujuan : 

Penunduk Manusia 

Wibawa kepada pemakainya dan di segani org 

Memudahkan urusan pekerjaan dan perniagaan

Penarik kekayaan dengan izin Allah 

Mempermudahkan urusan dunia berniaga atau kerja




Terpulang kpd anda nak menjadikannya cincin, kalung, gelang, tukang cincin tahu bagaimana nak olahkannya, insyallah



Kod Produk : GB4 15317
Bentuk : RADIAL
MAHAR : RM 700

Promo Ramadhan :RM 250






22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ayah dh settle ke... Kalu blum amber nk grab ni..hihi

      Padam
    2. Kalau tuan berkenan sangat silakan ....ayah belum buat apa2 payment lagi..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Huhu takde rezeki. Sebenarnya dah bank in jam 8.15mlm.. Tp lupo nk letak komen pd kat sini... Sori tok

      Padam
  4. Grab 2A
    Payment done
    Tok pls check evernote tq

    BalasPadam
  5. Tok Details dah wassop kat mr baz
    Semuanya 7 items pos sekali arung
    Tq tok

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Semua dh di grab dan payment done tuan.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami