Selasa, 9 Mei 2017

GELIGA DEWA RAJA 2

























SOLD OUT
Tn Black Mad




Geliga Dewa Raja 2

Lama Tok hold, Sebulan lebih di dalam Draft. Bukan apa. Sayang.. baru 2 hari duduk dengan tok dah berjasa.. tapi x boleh la terus nak simpan. 

Apa benda ni?.. 

Akik?

Kecubung?

jasper?

Bukan....bukan kesemua di atas.. boh kaler ka...bukan jugak?.. bukan boh kaler. benda boh kaler senang nak tau, amik minyak baby tu, sapu kat dia dan tonyoh dengan kapas.. nanti kat kapas keluar la kaler dia. tapi ini bukanlah boh kaler, asal semulajadi dah macam ni. 

Ia dari kelompok Geliga Dewa Dewi yang mampu bertukar warna


Jenis kalangan geliga..

Kegunaan nya sebagai:

Penunduk

Pelerai aura negatif individu dan barang negatif Jenis isian

mentawarkan kesan dan power minyak pengaseh

Jika di bawa memancing di "tanah org" tidak akan di kesan walau tuan tanah lalu depan kita, ni mende aku dah test hehe. ( Penglimunan )


Insyallah semua khasit di atas izin Allah SWT dan kita sebagai HambaNya wajib memohon dan meminta dari Allah sambil kita berusaha, jalan ini juga adalah salah 1 cabang jalan ikhtiar


Kod Produk : GB6 6517
Bentuk : DEWA RAJA
MAHAR : RM 110






5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami