Selasa, 23 Mei 2017

CINCIN DELIMA BURMA HIGH GRADE IN BLOG





NOT AVAILABLE 
( Tok Muda Rembat )


















NOT AVAILABLE 
( Tok Muda Rembat )




















NOT AVAILABLE 
( Tok Muda Rembat )



















SOLD OUT
Tn Kawek


Paling akhir sesi delima kita selama 2 hari ini ialah delima paling Special.. paling menarik, paling lawa.. Cincin perak 10 asli

Lupa tok nak perjelaskan bahawa semua cincin cincin dan batu delima kita maharkan selama 2 hari ini tiada filled glass.. asli 100% , sebab tu kita ambil gambar sisi... filled glass ni kalau dari atas nampak sempurna, tapi kalau tengok dari tepi, nampak delimanya hanya di dasar, selebihnya di atas ialah filled glas atau di polish semula dengan memasukkan kaca yang di bentukkan dan di lekapkan bersama lantai delima. kalau kita pandang dari sisi memang dah boleh nampak dah. 

Untuk item terakhir ni... rasanya semua org di sini dah masak akan kelebihan delima, masakan tidak, sudah 2 hari saja anda di jamukan dengan delima.. tok sebenarnya nak mulai maharkan semuanya pada bulan ramadhan, tapi hati tok melonjak setiap kali melihat delima ini.. tak boleh simpan lama,sat g masuk dalam lemari tok memang tak keluar dah haha.. 

Yang high grade ini harga up sikit, up up pun.. kira masih jauh dari harga pasaran lah, terutama di kedai kedai gemstone terkemuka di negara kita, barang sama, kualiti sama, tapi harga RM 1k-2k... p cek kalau x caya.


Ok..kita teruskan.. 


Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Siap cincin dah
MAHAR : RM 250


TAMMAT SIRI DELIMA

19 ulasan:

  1. Cantik nya... Hanya mampu melihat je tok kewangan tak mengizinkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye tok,teringin nak memiliki nya tapi apekan daya gaji lambat lagi,belum rezeki sy. . .

      Padam
    2. xpa tuan, jika ada rezeki tidak akan ke mana

      Padam
  2. Grab CD5MASAR 20157 S19 - 2A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment detail telah di wassap kepada tuan Baz

      Padam
    2. alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  3. Balasan
    1. Saiz ikut dalam gambar kod. contoh s18 means saiz 18. Mahar rm250 tuan

      Padam
  4. S19- size 19
    S18- size 18 kan tok?

    bleh resize kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya utk semua..tp dah terlewat heheheeeeee

      Padam
    2. Aduh :,(
      Skali tok da rembat. Sy minat s19-1A tu. Sbb sy tgk cara tok pegang len mcm je. Hehe. Xpe tok blm rezeki sy gamaknye

      Padam
    3. ye tuan. ke depan in sya Allah

      Padam
  5. Owh ruginya tok saya nak ambil 1a tu..ya allah melepas

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. tok bagi pada ayah tok, ayah xmertua tok dan abah kandung tok... haha, semestinya yang terbaik...

      Padam
    2. Saiz 19 memang sedang elok...dok pikir2..ingatkan ada peluang lg...

      Padam
    3. In sya Allah kedepan ada la rezeki tuan tu nanti

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami