Selasa, 30 Mei 2017

PETIR LUMPUR






SOLD OUT
TN PAQ



















SOLD OUT
TN SKYLINE TURBO















SOLD OUT
TN RAT TATA

Petir Lumpur atau nama sainsnya Lightning Mud Stone :p   .....  

Item ni dulu bernilai RM 250.. tapi insyallah kami di GB specialist dalam batu petir.. dan stock 2 tahun lepas masih lagi berbaki 

Kalau panas baran.. mudah marah... sikit sikit mula nak tengking bini.... salah org lain pahtu nakj marah anak nak marah bini.. tapi dalam masa yang sama nak atau teringin pakai batu petir atau kehebatan batu petir seperti :

Pembisa beragan

Pemagar dari sihir

Penawar Bisa Badan

Penguat Tubuh dengan rendam dan minum

Penguat semangat Dengan rendam dan minum

Yang Pembisa tu yang orang nak sangat tu. Jadi di nasihatkan pakailah petir lumpur... petir jenis ni sama saja kekuatan dengan Petir api hitam tu, cuma petir jenis ni jatuhnya di dalam lumpur atau di dalam sawah, ada sesetengah org panggil ia petir sawah... sama je la... sawah pun berlumpur.

Item ni dah semaikin nak hilang dari stok kami, nak kena p cari balik tu yang susah tu . Tak kena belit dengan Ular sawa dah cukup bagus..   




Kod Produk : P.L 18417
Bentuk : Petir Lumpur
MAHAR : RM 200

Promo Ramadhan : RM 70


12 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami