Ahad, 28 Mei 2017

LARAK SALAH PROMO MEGA




SOLD OUT
TN MLR

















SOLD OUT
TN ADIE KADIR
















SOLD OUT
TN BOTAL AL


















SOLD OUT
TN MOHD FIRDAUS



















SOLD OUT
TN NUSANTARA






















































SOLD OUT
TN SAIFUL





































SOLD OUT
TN ABDULLAH AL-MAULA










Ni dah Bulan Ramadhan..selalu memang bulan ramadhan bulan yang menggembirakan hati dan jiwa tok dan selalu merinduinya ( sebak pula rasa ) . 

Dan selalunya setiap tahun tok muda akan melakukan promosi mega. 

Alhamdulillah tak lama lagi raya, pejam celik pejam celik.... nanti raya, pejam celik pejam celik lagi...KIAMAT


Insyallah nak raya ni pasti dan yakin ramai yang membawa pulang kenderaan masing2 untuk berhari raya dan yah.. maklum saja, roadblock dan AES di mana mana, jadi artis kita di tengah Jalan Bah.. Kalau kau bah..?


Untuk AES... kira kerajaan dah cerdik jugak la nak pasang benda ni.. so nak tak nak anda kena guna GPS atau waze atau AES detector la.. sebab AES tu takda perasaan..dia main tembak saja... Tapi kalau anda nak selamat ada 1 cara... tapi jangan kecoh.. ni kita kita saja okay... no plat depan tu 1 angka tutup dengan tape hitam, masuk tol berenti kete dan buka tapenya, haaaaaa. sure selamat punya... Gerenti 100%...jangan guna di jalan biasa yang ada roadblok, kantoi

Larak salah ni kalau ada road blok, anda bawak balik benda salah ka, roadtax mapuih ka, insyallah la selamat,... bukan apa di hari raya org bukan saja bawak balik gadget, bukan saja bawak balik kuih raya, yang sang suaminya ada yang bawak balik pedang, parang... nak bagi hadiah ke ayah, ibu, adik abang... jadi bukanlah Polis tu kejam sangat nak terus tahan kita dan gari, dia akan tanya itu ini bla bla bla bla... ada yang jenis moody, jenuh la kita... jadi mungkin anda jenis tak suka la nak berbual tengah jalan ni...so pakai saja benda ni letak dalam kereta, nampak tu nampak, PERASAN nya itu idak ler...ni pengalaman yang mana yang dah pakai di blog kita alhamdulillah


Dan ini ialah Promo mega KAW KAW



Kod Produk : LS27517
Bentuk : Larak Salah
MAHAR : RM 109 sahaja



Anda tau dak.... kalau anda balik ke kg dan bagi kat adik beradik anda sorang 1 pcs besar kuku pun, ia menjadi dan ada khasiatnya

58 ulasan:

  1. grab 8a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  2. Grab 1A tok

    'MRL'

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum tok.. grab 2a..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. payment done..

      Padam
    2. w.slaam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  4. salam tok, PD utk 8a tok.

    -saiful-

    BalasPadam
  5. Grab 10a.. Tok, pembayarab mcm mane? Ade perubahan x?? Sbab da lame x singgah.. Maaf tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama mcm dlu tuan. detail send to 0178259540 mr baz ya

      Padam
  6. 6A

    7A

    9A

    Ini semua masih ada tuan tuan, sapa cepat dia mendapat

    BalasPadam
  7. Rugi la sape x ambik item legend ni.. Item ditunggu tunggu slame ni, besar plak tu. Alhamdulillah ade promo. Terima kasih tok. 😍

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. As salam tok,

      Payment done untuk 9A. Beli tok, tq.

      Padam
    2. as salam tok.
      payment done.
      beli ya tok. tq.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami