Khamis, 18 Mei 2017

KEMENYAN PELBAGAI GUNA

























































































































































Berpeluh di buatnya.. Minta 8, datangnya 1 tongkol... perli nampak .

Tapi tok sediakan 8 sahaja kemenyan hitam ini memandangkan yang merequest cuma 8 orang. 


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Alhamdulillah pada malam ini tok meminta 8 bij kemenyan untuk multifungsi, Tapi datangnya 1 bongkah macam bata alhamdulillah, ia cuma perlu di bakar sahaja sedikit dengan rokok surya dan di bacakan Surah Al-Fatehah 1x sambil nafas di tahankan dan kemudian di niatkan.

Sekiranya anda niatkan kepada pelarisan maka bayangkan kedai anda,

Sekiranya anda niatkan kepada pasangan anda agar sentiasa ingat kepada anda dan tidak selingkuh , maka bayangkan mukanya sahaja

Sekiranya anda ingin melihat sesuatu yang tidak berlaku di hadapan mata anda dan ingin ia di tayangkan di mata anda, pejamkan mata sambil membakarnya, bacalah Al-Fatehah 1x dan akan di berikan penampakan kejadian yang berlaku.

Sekiranya ada item anda hilang, di curi, bakarkan ia bacakan Fatehah 1x dan niatkan, insyallah pencuri akan kepanasan dan wajib memulangkan semula, jika dia berdegil insyallah Allah maha kuasa pencuri akan di timpa kecelakaan dalam kurang 14 hari kemenyan di bakar


Kemenyan ini di bakar sedikit sahaja dan baru sebentar tadi ia tok gunakan untuk 1 hajat membantu org lain. 

Ingat , sedikit yang tok maksudkan ialah amat sedikit sehingga kemenyan ini di mampu di gunakan lebih dari 100 hajat.

Cara membakar, pegang kemenyan , dan rokok, ia di tekapkan sahaja di bara dan naik baunya terhidu di hidung terus baca fatehah dan niatkan. Semasa bau naik.. jarakkan kemenyan ertinya kemenyan tidak di bakar lagi langsung terus di baca dan di niatkan. 


Sekiranya anda ingin membinasakan musuh. Kemenyan di ketuk menjadi serbuk kesemuanya, dan di tabur terus di kawasan musuh melangkah insyallah kecelakaan, Namun urusan ini tok tegah sama sekali kerana ia bukan perbuatan yang baik. Jika anda lakukan itu urusan anda . 


Jika ada lagi yang inginkannya sila request stock dapor yang kini ada stongkol. Setongkol tok x jual. nak dapat ni pun berpeluh tok keluar masuk rumah lebih 20x

Kod Produk : KMF 17517
Bentuk : Kemenyan Hitam
MAHAR : RM 100.25

153 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum tok.. Sy grab 4A tok.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done tok... Detail sy wassap Baz.. Terima kasih tok.. ;)

      Padam
    2. Alhamdulillah. Jazakallahu khairan kathira.

      Padam
  3. tok..masa niat pn kena tanah nafas juga ke?ke masa baca al fatihah saja?

    BalasPadam
  4. tok..kalau request stock dapur tp nk besar ckit,kira mcm mana tok?mahar dlm rm120 ke๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi bear tu pun guna 100x pun x habis tuan, sikit saja kita tekapkan di bara. naik asap kemenyan sikit dah cukup.

      Padam
    2. saya amik yg stok dapur lah tok..kira mahar 120..
      saya ungrab 1A..boleh tok?

      tok nk tanya soalan
      1.kalau utk nk jual rumah biar cepat laku boleh tok?(kalau blh niat mcm mana tok?)
      2.kalau barang hilang@kena curi dh lama boleh juga ke tok?atau yg baru hilang saja(barang kita sndiri saja ke @ barang kawan ke yg hilang dan mintak tlg kita but boleh juga ke?)
      3.untuk berubat org sakit blh juga ke tok?atau kita sndiri yg sakit ke?

      maaf kalau banyak tanya..hehehe

      Padam
    3. terlupa lagi satu soalan tok..kalau org x bayar duit kita @hutang boleh guna jg ke tok?kalau boleh mcm mana cara dia?

      Padam
    4. boleh tuan...

      Bakar sikit, bau asapnya yang wangi itu.. tahan nafas dan baca Fatehah 1x dan niat sambil bayangkan wajahnya. insyallah

      Padam
    5. boleh .

      1. Bayangkan rumah itu dan niatkan agar org mudah terpaut utk membelinya

      2. Barang hilang ni kalau dah lama baik taka payah la tuan, barang dah takda dah haha..kalau baru boleh la

      3. Untuk berubat diri sendiri ... sama juga kaedahnya dan niat. bayangkan di tempat yang kita sakit ...jika orang lain .. bakar sikit sahaja dan bacakan fatehah 1x tahan nafas , selesai baca tiupkan di air dan kasi minum, insyallah... kalau ada tpt yang sakit , sapu sikit.. nak bekalkan air untuk dia bawak balik pun boleh

      Padam
    6. terima kasih Tok atas pencerahan...kira saya ungrab 1A..amik stok dapor ye Tok..mahar seperti saya sebut td..nti saya delate yg grab 1A

      Padam
    7. Tok yg PSL minta hutang tu.. apakah contoh kesan kat dia?

      Padam
    8. salam Tok..utk stok dapur ni nti,nak ckp mcm mana kat mr.Baz nanti Tok?

      Padam
    9. payment done utk stok dapur..

      Padam
  5. Balasan
    1. payment done tok, detail sy wassap baz tok

      Padam
    2. Alhamdulillah. Jazakallahu khairan kathira.

      Padam
  6. Balasan
    1. Alhamdulillah, bayaran telah dibuat. Maklumat telah dihantar ke sistem evernote.

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. 8a dah takde kan tok,sy minta stok dapur ye tok,sy wasap mr baz

      Padam
    2. ye tuan. dh digrab. tuan boleh maharkan stok dapur ya, contact mr baz

      Padam
    3. Baik tok...sy dah wasap mr baz

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. 4a sudah di grab tuan. sila ambil stok dapur ya

      Padam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. grab3a - kalau ada rezki saya grab 2 sekali ya tok 2&3A

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan. kalau xde ambil yg stok dapur ya

      Padam
  16. Grab 3a kalau tak sempat juga terus grab 2a

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua dh di grab tuan. ambil stok dapur ya

      Padam
    2. Baik terima kaseh tok..boleh terus bayar untok stock dapur.ke tok..ke kene tgu mr baz balas dulu..saya takut dah bayar nanti habis pulak..mr baz biasa lah lambat baru balas

      Padam
    3. boleh tuan. tok dapat stokol tuan... rasanya nak habis stokol tu tuan mesti org ke 1000 baru SOLD..silakan saja

      Padam
    4. Baik terima kaseh tok..esok pagi saya bank in kan mahar nya

      Padam
    5. BAik lah tuan, alhamdulillah

      Padam
    6. Payment done tok..butiran wasup mr baz

      Padam
  17. Tok saya Grab stock dapur Rm120 ya

    BalasPadam
  18. Tok..kalau utk mohon kerja boleh jgk ke?

    BalasPadam
  19. Salam..tok ada lg x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm wbt tuan. Stok dapur masih ada tuan. silakan

      Padam
  20. Tokmat ada lagi tak Stock dapur.kalau ada nak nak grab satu . T-T

    -akmal

    BalasPadam
  21. Tok yang mana masih ada tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang di atas semua sudah habis tuan. tapi stok dapur masih ada. silakan tuan

      Padam
  22. Salam Tok stock dapur ada tak
    Kalo ada saya grab

    BalasPadam
  23. Salam tok. Ada stok dapor ke. Mau 1

    BalasPadam
  24. Tokmat ada Stock dapur lagi tak.nak grab satu . T-T

    -akmal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done payment tok.ws to mr.baz.

      Padam
  25. Salam..tok ada lg x?
    Sy nk grab 2 a...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm wbt tuan. 2a dh di grab tuan. stok dapur masih ada. silakan tuan

      Padam
    2. Tokmat nak grab Stock dapur ye

      -akmal

      Padam
    3. silakan tuan..brg masih ada stokol

      Padam
  26. Balasan
    1. Pd tok detail dh wasup mr baz,tq

      Padam
    2. Alhamdulillah. Jazakallahu khair

      Padam
  27. Payment done utk 5A bersama stok dapur

    BalasPadam
  28. Salam tok mat. Bayar pakai paypal bukan lagi kat limbungan punya email kan tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tuan.. la ni mana mana boleh tuan..limbungan boleh mohdyasir pun boleh

      Padam
  29. Tok sy grab stok dpur ea tok....mahar dia sama ke?

    BalasPadam
  30. Salam tok...payment dh utk stok dpur...detail sy send kt kr baz ea tok

    BalasPadam
  31. salam tok..al fatihah tu kena baca keluar suara ke baca dlm hati je Tok?sbb kalau tahan nafas mcm x boleh je kalau nk baca kuar suara๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, aduh..kalau dah tahan nafas tu mestilah dalam hati tuan

      Padam
    2. hehehe...maafkan saya Tok..๐Ÿ˜Š

      Padam
    3. lagi soalan Tok..banyak betul soalan saya..hehehe

      boleh niat buat pagar rumah x Tok?
      contoh:saya niat kalau ada org niat jahat@kianat,nak mencuri@rompak di rumah saya,bila dia masuk nanti x boleh keluar.x jmpa pintu keluar ke@ jadi mcm bler ke duk keres je kat ctu..

      Padam
    4. Boleh tuan, caranya jika mahu di buat pagar rumah / kedai

      Lakukan di waktu maghrib di hadapan rumah atau dalam rumah / kedai. Dan tuan niatkan pagar macam mana tuan inginkan, pencuri masuk tak boleh keluar, pencuri masuk jadi macam lemas, atau pencuri nak masuk rumah hati tiada keinginan.

      Padam
    5. terima kasih Tok atas pencerahan..

      Padam
  32. Alhamdulilah
    Salam tok mat
    Payment done
    Pls check evernote
    Tq

    BalasPadam
  33. Details saya wassop encik baz
    Payment paypal ke mohdyasirahmadrozi@gmail.com

    BalasPadam
  34. Maaf lambat update payment done stok dapur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpa tuan, terima kasih atas bayaran..item tak berkod ( stock dapor ni x perlu kalut sgt tuan )

      Padam
    2. Ok tok,nak tanya sikit ni

      1, hajat ni bebas ke tok

      2, waktu bila sesuai untuk buat hajat (siang atau malam)

      3,nak tahu cara nak simpan kalau tak guna

      Padam
    3. 1. TAk bebas. ada syarat seperti ambil barang , ambil org datang depan kita, dan yang x termampu dalaman kita sendiri, benda ni tahu kekuatan kita setara mana, jika perbuatannya itu boleh buatkan kita pengsan atau semangat kita lemah, dia x kan buat

      2. Tidak kira. siang atau malam bergantung kepada ketenangan dan fokus tuan

      3. Simpan dalam kain kuning atau kotak kayu

      Padam
  35. 3. tu ialah sebaiknya, kalau simpan biasa dalam laci perabot rumah pun boleh, laci rumah seperti meja kita boleh juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih tok atas pencerahan...in shaa allah sy akan gunakan ke jalan kebaikan

      Padam
  36. Salam tok.
    Mohon grab stok dapur satu ye. Tq

    BalasPadam
  37. Payment done. Terima kasih tok

    BalasPadam
  38. Assalam tok...maaf lari tajuk...kemenyan jin sama ke dgn item ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, x sama tuan..ini kemenyan di beri jin dan multifungsi, kemenyan jin pula nama khusus dan bukan jenis ini

      Padam
  39. Assalam tok..sy silap bank in..sy bank in rm100 ja..yg 25sen tu sy tak bank in...tadi sy letak 25sen tu kt tabung surau atas nama tok la...blh ka cmtu?

    BalasPadam
  40. Maaf tok bertanya, adik saya tak sihat . Mybe kena benda halus . Boleh ke saya guna kemenyan ni utk pulihkan dia ? Dgn cara niat ataupun cara lain . Minta pencerahan tok .

    'MRL'

    BalasPadam
    Balasan
    1. In sya Allah boleh tuan, nti call tok utk tahu caranya ya

      Padam
    2. Payment done stok dapur tok . Nanti saya call tok . TQ

      'MRL'

      Padam
    3. Alhamdulillah.. Terima kasih na

      Padam
  41. assalam.. tok, stok dapur ada lgi x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, masih ada lagi tuan.

      Padam
  42. ok, tok nk grab 1 tok.. mcm mna ae? bole bnk in trus ke tok tnpa bgtau tuan baz?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg bagitau ke mr baz tu ialah butiran bayaran.nama.alamat dan nama barang utk dia order.

      Utk beli tuan kena wajib type grab di sini dan kemudian terus buat pembayaran maybank 551016691626 my gemstone.

      Kemudian whatsapp mr baz 0178259540 detailnya

      Padam
  43. Assalam tok..nak tanya..klu guna utk interview boleh x?..lembutkan hati penemuduga tu ke penemuduga tu x bnyk tnya ke..ad caranya tok??

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan, boleh tuan. malamnya mesti bayangkan wajah org nak interview dan bakar, atau ambil sikit dan campakkan di depan pejabatnya, niatkan esok di langkahnya dan ia akan meluluskan temuduga kita.. penemuduga cuma makhluk manusia biasa tuan. Allah maha berkuasa memerintah HambaNya

      Padam
  44. tok sya grab 8A, kejap lagi saya bnk in..

    BalasPadam
  45. tok payment done.. tapi baki 25sen tu mcm mna tok sb mesin xnk trima syiling dgn rm 1.. mcm mna ark?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih tuan, boleh di masukkan ke dalam tabung masjid atau di sedekahkan

      Padam
  46. Assalam tok..maaf bertanya lagi..kemenyan ni boleh x guna utk lembutkan hati,bagi dengar ckp kita..pasal ad hal sedara sy..anak buah dia baru form 2..x dengar ckp,x pi skola dh 2 minggu dan bnyk ikut bdak moto..klu boleh,tok boleh ajar caranya guna kemenyan ni tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami