Sabtu, 6 Mei 2017

KEMUDAHAN TAMBAHAN BUAT PELANGGAN





TANPA KECICIRAN...........ANDA MAMPU MEMBANTU KAMI 





Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


Pihak kami menyediakan kemudahan bagi anda yang membuat tempahan melalui blog, kali ini ketepatan sistem kita mencapai sehingga 99% bagi setiap item anda 

Bagi setiap tempahan anda, anda tidak perlu lagi SMS, whatsup atau PM Facebook, terkadang ada juga yang keciciran bukan?.....

Jadi apabila anda sudah membayar item order anda, anda boleh terus emailkan semua butiran bayaran anda seperti :

1. Gambar slip bayaran ( Wajib )
2. Nama Penuh
3. Alamat ( wajib setiap masa )
4. Nama / nama barang
5. NOMBOR HP ANDA


Ke :  tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

Apabila anda sudah menghantarkan maklumat tempahan anda di Alamat ini, tempahan anda akan masuk automatik ke dalam sistem kami tanpa anda risau tempahan anda keciciran. 

Petugas Pembungkusan kami akan menyemak dan melakukan pembungkusan dengaN kadar segera tanpa perlu anda menunggu SMS balas " terima kaseh tuan", " Alhamdulillah "

Nak menunggu kan siksa, anda hantar pagi, malam baru terjawab... Itu pun sekali sekala, PA tok ada juga keciciran...

Apa kata anda lakukan sendiri dengan terus berurusan dengan sistem kami.


Simpan Alamat sistem kami ini untuk anda menggunakannya..... Silakan test sistem baru ini :


tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

===================================

Buka Email anda, Klik Compose... Bhgn "To" Isikan dengan link di atas dan bahagian maklumat isikan maklumat di atas, bahagian attachment masukkan print screen anda.

Seriusly walau kami di antartika sekalipun, order anda tetap selamat masuk ke sistem dan akan di hantar oleh petugas kami dengan kacangnya di Malaysia kepada anda

Bagi yang pernah test, usah test lagi la. memang masuk pun hehe, nanti pening baz sebab sistem penuh ngan ayat test test test je , jenuh dia nak padam balik...  

==================================

Dengan kemudahan sistem ini di ulang semula ya..

Anda hanya perlu hantar seringkas 
" Mr Baz, bayaran dah di buat , semak evernote "

Paling ringkas 
" cek evernote ye.tq"

Paling ringkas
" sys "

================================

CARA KERJA KAMI 

1
Tok akan dapat kan batu / geliga / permata

2
Tukang akan polish atau canai

3
Wife tok akan coding dan masuk ke blog sebagai draft

4
Tok akan masukkan deskripsi

5
Mr Baz Akan ambil terus barang ni dan simpan dalam stock

6
Tempahan masuk melalui whatsup dan Baz Akan simpannya dalam SISTEM ini

7
Bhgn pembungkusan akan membuka sistem ini di bangunan lain dan menyemak sambil membungkus, yang mana sudah di bungkus akan di padam dan ia automatik masuk ke trash ( masih lagi di simpan )

8
Mr Baz akan menghantarnya ke PPL Kuala Terengganu pada hari yang sama Packaging ( Tempahan yg di hantar sebelum jam 12pm )

-------2-3hari---> Item sampai di depan rumah anda...Taraaaa

=================================

KELEBIHAN

Tiada istilah item anda keciciran, jika keciciran juga maka tok tahu ia salah bhgn packaging. 

Barang anda di hantarkan 1 hari lebih awal dari tempahan melalui whatsup kerana tempahan di whatsup hanya di simpan setelah anda menerima mesej balasan " terima kasih tuan " @ " alhamdulillah "....jika anda tidak menerima mesej balas dari tuan baz dalam masa hari bekerja kami, silakan call terus Tok Mat GB untuk ia di perbaiki 01121709939 ( jangan htr mesej ke hp ni kalau kesian ke tok , ia BB yang kecik sangat buttonnya dan jari tok besar, so kalau salah spelling pandai2 la nak paham ye heheh )

=================================

KELEMAHAN SISTEM

Ia hanya mampu menerima tempahan, jika anda menghantar pertanyaan, rasanya sampai kiamat ia x kan terbalas kerana ia tiada sistem membalas semula seperti email ya... so khusus hantar tempahan sahaja



47 ulasan:

  1. Terbaik tok... mula2 pening...sekarang dah ada PENINGkatan....hehehe.

    BalasPadam
  2. Terima kaseh :

    1. Tuan Ho L*** Heng

    2. Tuan M, Salleh ( nama kod brg takde tuan ), sila update semula di sistem kami ( nama , alamat je ada )

    3. Norisham PJ

    4. TEST DARI NAZIM ( Jangan test2 tuan, hahaha)

    5. Tuan Thriuselvam

    6.


    Yang lain lain ialah resend maklumt , alhamdulillah dah pandai guna sistem kami. So pas ni boleh Tok pecat PA hahahahah... guaru ja

    BalasPadam
    Balasan
    1. TERIMA KSEH TUAN TUAN

      1.Tuan Kamaruzaman
      2. yang lain test test je eh.... jangan gito

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Assalam tokmat paypal maseh boleh guna lagi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Still available..... sila gunakan khidmat terbaru kami ini utk menempatkan tempahan anda agar kerja kerja kami lebih cekap ya tuan tuan semua

      Padam
    2. Tok, sy punya yg nama kod brg xde tu sy dh hntr sekali lg..

      Padam
    3. AAH LA KAN, TOK YANG SURUH KORANG TEST. hahahha, nak marah x boleh la

      Padam
  5. tokmatgb.dbb6a56@m.evernote.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Tok Mat. Smlm sy dh sms pd tok tapi sy email ke evernote lagi skali. Mohon semak. Tkasih.

      azasham

      Padam
    2. UPDATE TEMPAHAN DI DALAM SISTEM KAMI....

      Tahniah kerana Bijak Menggunakan sistem ini :

      Tuan:

      Muhammad Harithah
      noxman
      Jackson
      Blackshadow here
      Azhar Sham
      Mohammad fahmi jaffar

      Padam
  6. wah... nak juga la macam ni tok.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pokcik, tok menggunakan perkhidmatan ini berbayar, namun utk kepentingan pelanggan juga.

      Jika mereka sms ke hp , akan jadi beberapa masalah :

      - Kelewatan membalas
      - Keciciran order
      - Kelemahan sistem pengurusan PA
      - SMS pakai kredit dan ia merugikan semua pihak

      Padam
    2. Kumpulan Tok Mat GB yang lain adalah di nasihatkan memakai Sistem ini agar pengurusan lebih cekap..... Kurang tenaga kerja dan sebagainya

      Padam
  7. wah Cheknik....test ye:

    Cheknik@bukhari stapak

    Sent from my iPad

    BalasPadam
  8. Sy bru sent td tok, try tengok, ok ke x?? Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1.Normin Geliga Tupai Jantan - GJT-2711-130-4A

      Ni yang last ada tuan

      Padam
  9. maklumat saya dah masuk sistem ka tok?

    BalasPadam
  10. da hantar berkali2..terima tak Tok?

    BalasPadam
  11. Salam Tok Mat. Cadang buatkan video spt video sertai tapak gb. berkali kali buat tak jadi jadi lah Tok

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum kepada tok mat, saya mohd anuwar ingin tanya batu sarang ular harga berapa, nanti saya ingin membeli batu dengan tok mat,saya selalu kena tipu pasal batu asli,

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan, lamo mesej ni no. rm 250...

      Padam
  13. Balasan
    1. baru tau ye huhu, dah lamo sistem ni waaaaaaaa ye baru tauuuu

      Padam
  14. Balasan
    1. eh..eh...boleh ...back to the past la,,,gi balik pada jun 2014...hebak2..blog ni...ajaib...guna geliga apa nih ..?

      Padam
  15. Alhamdulillah telah menggunakannya sejak diperkenalkan, thumbs up.

    BalasPadam
  16. salam tok, klu items tu sy nk ikat skali dgn cinçin or loket blh ke tok?

    BalasPadam
  17. sy ade resend order sy tok gne evernote ni,dpt x tok?try test,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang mana.. believe in yourself ke picture ke tuan

      Padam
  18. ade 3 tok kawan sent,terbaek...

    BalasPadam
  19. semalam saya ada send email kat evernote..ada sampai tak tok..hehe..(r.a.y.a.s.gt2@gmail.com)

    BalasPadam
  20. Yang Sampai ialah dari :

    ibrahimmn12345678

    Feiruz Iskandar

    ahg_

    Zuratmi Haris

    keropoksclass 2x

    arianz ary 2x

    nur adam mustapha

    ==================================

    6 May 2017

    Feiruz Iskandar

    Dll



    BalasPadam
  21. Jika semua order di hantar ke sini, memang jaminan item sampai awal sehari dari biasa itu terjamin.

    Sistem order kami di sini tidak pernah tersilap, yang selalu buat silap ialah handphone .. bila handphone / tablet seseorang staff itu JAM, xda internet... maka order akan berselerak.. kerana mereka lupa nak update terlebih dahulu.

    Semua Handphone staff tok ada evernote ini , jadi bukan semua sistem handphone mereka kacau bilau.. itu salah mereka sendiri kerana tidak pandai handle kesilapan internet di hp masing masing


    Di sistem ini anda hanya perlu menghantar..tidak perlu menunggu Mr BAz membalasnya..kerana ia wajib masuk sistem . Jadi usah risau..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami