Sabtu, 6 Mei 2017

GELIGA ASHIF BARKHIYA




























BIODATA 

Nama Permata : Geliga wulung
Asal : Kerajaan Terbesar Jin
Pemberi : Syed Hj Ashif Barkhiya @ Ashif Barkhiya

Kenal?...

Ia adalah antara Bangsa jin yang masih ada semenjak Zaman Nabi Sulaiman A.s dan kini sudah memeluk ugama islam yang di bawakan Nabi Junjungan kita, nabi Muhammad S.A.W. Jika ia bukan pemberian beliau, maka sepertinya tok sudah menfitnah 1 makhluk bernama Hamba Allah. Maka ini bukan fitnah, ini adalah kenyataan sebenar.

Apa yang menjadi tanda soal ialah mengapa diberikan permata ini kepada tok untuk di maharkan , wallahualam bissawab, dan ia hanya boleh di miliki muslim sahaja. Minta maaf tok bukan nak perkauman , dah permintaan dia nak buat mcm tu. item lain ada lagi tuan tuan yang bukan muslim, usah khuatir , insyallah, Allah tu adil.

Dalam seminggu ni tok sedang mengamalkan sejenis ilmu yang melibatkan nama beliau, untuk tujuan apa, itu urusan Tok. Dan amalan itu mesti di lakukan selepas asar sebelum maghrib, so malam tok free  boleh update blog dan game hah.

Cuma disampaikan " jika ia tidak sampai kepada orang yang di maksudkan , maka kamu masih akan berjumpa aku lagi untuk diberikan hinggalah ia sampai kepada orang yang ku tuju "..

Wallahi... ke ada di antara korang ni dok amal ilmu apa apa ni?... khusus ilmu perang la. sebab bangsa jin jenis ni dia takkan bagi apa apa yang tiada kepentingan di dalam ugama.

Belum sampai nampaknya ke org yang di maksudkan beliau

Kod Produk : GAB 30417
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 250



7 ulasan:

  1. ...agaknya sampai dia sebut nama, hahaaa

    BalasPadam
  2. as salam tok. seandainya ianya rezki saya, saya dapat menyediakan maharnya. Seperti yang tok maklumkan seperti di atas, mmg ada sekalian dikalangan kita, mengumpul dan memerintah khadam2 ini utk memelihara ugamanya kelak, dan saya adalah sebahagian kecil daripadanya. Jika tok inginkan kepastian, in shaa Allah demi Allah dan Rasul, saya bersedia berkhidmat utk NYA didalam memerintah mereka yg sedia adanya ini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, insyallah. dipersilakan

      Padam
  3. Haih terngiang ngiang di telinga....

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami