Selasa, 28 Ogos 2018

TERAS CEMPEDAK








Tidak Ramai yang mengetahui akan kelebihan Teras Cempedak Yang Menakutkan ini . Tok dapat tahu pun dari ayah tok yang memang pandai di dalam ilmu pengasehan dan ilmu perubatan herba serta ayat ayat Al-Quran

Teras cempedak di pakai oleh Ahli Perguruan Ayah Tok pada zaman 80-an bagi ikhitiar pengasehan.... Getah cempedak ni cair, letak kat jari, main tekap tekap jari makin lama makin melekat... sama juga dengan untuk mencari pasangan, apatah perempuan/lelaki tu jenis malu malu kucing, kita nak cakap pun malu, dia pun malu tapi selalu berjumpa. Hah pakai ni x lama la nikah la tu , katanya dengan seloroh. 

Bagi tok energi Teras betik ini mempunyai hubungan dengan perasaan manusia dan niat masing masing apatah di dalam " Soal Hati".

Kami anak beranak memang power bab pengaseh ni hehehehehe

Susah nak cari teras cempedak, dah la teras, cempedak pulak, sapa nak bagi kami tebang...so nak tak nak kami terpaksa ke kawasan umah berhantu milik saudara belah isteri , kebetulan ada pokok cempedak dan ada tgeras pula, alhamdulillah...kami rembat la tunggu apa lagi huhuhu

Kod Produk : TCEMPEDAK 15718
Bentuk : Teras Cempedak
MAHAR : RM  220
RM 200




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540










8 ulasan:

  1. Balasan
    1. Slam tok...maaf brtanya..knp dr tgh kelmarin lg bonda blom tgk wssup sy tok?

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, dah di jawab tuan.

      Al kisahnya begini....

      Di sebabkan hp 0178259540 dah terlalu uzur, maka tok cadangkan ia di ganti dengan hp lain.

      Cadangnya nak buat begitu minggu lepas, tapi memandangkan tak lepas bajet nak beli hp baru yang bernlai rm 780 tu.. maka 825 masih di hp lama.

      Semalam alhamdulillah Allah memberi rezeki dapatlah rm 780 tu maka di beli laaa hp baru, no 0127845 masih di perlis dalam hp lama, sementara semalam dalam hp baru diisikan kad 012 tu, maka hp lama 0127845231 pula xda sim, whatsappnya ada.. tenetnya pulak takda.. jadi pakai portable melalui hp baru sahaja.. so tadi masa PA yang ikut tok tu buat kerja, dia open la portable wifi dan on whatsapp 0127845231..

      Itulah ceritanyaaaaa.


      Sambung lagi... nanti kami sampai perlis... baru normal semula bagi 0127845 tu tuan, kalau tak, tunggu di open portable saja lah.

      Padam
    3. Oo gtu...xpe lh...sy tunggu je lh tok

      Padam
    4. Terima kasih tuan.harap bersabar. HP lama dah uzur. Kena tukar segera sebelum 1 hari dia meninggal tiba2..lau jadi macam tu. Order hari tu habis lan semuanya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami