Rabu, 29 Ogos 2018

GELIGA BUAYA













































































































































Punya lama tak dapat geliga buaya pesen ni.... 

Geliga buaya ada 7 semuanya.. dah macam dragon ball. tapi jika anda tanya tokwan tokwan yang tahu ilmu ni dan tak pernah pun tengok citer dragon ball tu.. mereka sendiri akan menyatakan ia ada 7 semuanya.

Setiap batu yang di dapati dari buaya ada fungsinya, dan di katakan oleh pawang buaya bahawa jika seekor buaya ada ketujuhnya maka ia akan menjadi raja di dalam kawasan tersebut. Tok tak tahu sebab tok pawang asmaradana saja.. 

Jenis ini di gunakan di dalam keselamatan di dalam sungai, alhamdulillah, tok rasa dah beratusan orang menggunakannya .. caranya di buang ke dalam sungai yang ingin di lintasi, tapi tu czra edisi lama, kang membazir pulak buang sana sini.. baik, cara edisi kedua ialah dengan mencampakkan ia ke dalam sungai tapi di ikat atau di masukkan di dalam bunjut yang diikat dan di buang ke dasar sungai.. sampai seberang tarik semula, tapi tok bagitau, masa tarik semula tu hati hati sikit khuatir selepas batu ni landing di tanah, pak buaya pun turut sama landing depan mata. 

Jenis lain ada juga jenis kebal la, kekuatan la... paling susah nak dapat ialah jenis kebal... susah... 


Kod Produk : G.BUAYA 26818
Bentuk : Geliga Boya
MAHAR : RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540




12 ulasan:

  1. Assalam tok..nk bertanya..ttg g. Gadjah mada, g. Raja ular tedung selar, delima Puteri Dan kecubung kamariah

    Betul kaa gadjah mada penjaganya tentera panglima yg membawa gajah dari istana sana..king guts penjaganya seeorang panglima.. Dan delima nya Puteri berserta dayangnya 😉

    BalasPadam
  2. Klo nk wat cincin blh tk tok..kne kulit atau tk kne kulit..

    BalasPadam
  3. Payment done detail mr.zack..atau bonda jj..tok nk tyn kelebihan lain geliga boya ni ade tk..ade amal tk utk geliga ni..sy dh wsap bonda jj dari smlm..tpi bonda jj tk bls..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami