Selasa, 28 Ogos 2018

GELIGA PANGLIMA LIDAH HITAM





































































BARANG SIAPA HANYA MENCURI AMALANNYA TANPA MEMILIKI KUNCINYA MAKA TOK SEBAGAI GURU ILMU INI DAN DAULAH ILMU INI BERKATA  BINASALAH JIWANYA SEHINGGA KE RUMAH SAKIT JIWA


Ini bukan nak penaya orang tau.. ada sebab dia.. macam manusia dia tak perlu amal, sebab manusia tu ambil ijazah mai depan depan... sama juga fidyahnya, cuma tak di bagi batu ini. 

Kalau anda bukan pencuri ilmu maka tidak akan wujud istilah anda nak marah tok pula, anda kena faham , tanpa tok anda pun tak tau ilmu ini, tanpa guru tok tok dan anda juga tidak tau ilmu ini. 

Macam pelanggan di sini batu ini ibarat tubuh mereka. Dan ada kelebihan pula. Iaitu kalau 1 masa nak buang ilmunya... Buang batu ini sahaja... Kalau orang yang ambil isi dalam badan... nak buang badan?.... 


========================


" Masin Lidah Kelat Tawas
Lidah Merah Masinnya darah
Ya Allah Beri Padaku
Ya Guru Anugerah Padaku
Lincahnya Lidah, saktinya kata
Apa di tari semua menjadi " 

Berkat doa 
" Lailah Haillallah Muhammadan Rasullullah "

Maghrib baca 7x

3 hari pertama waktu mghrib di baca 9x 

Jangan memandai nak baca lebih, sebab tu ada guru, tak  lah jadi isim.. Guru Kata A.. A lah ok



Item ini mempunyai kekuatan luar biasa iaitu lidah masin..bukan letak garam di lidah.. lidah masin maksudnya kata kata menjadi terutama kalau cakap benda baik.. maklumlah di dunia ni cakap baik susah nak berlaku hahaha.. 

Panglima lidah hitam memberikan item ini kepada Tok sejak beberapa lama dan tidak lama lagi item ini akan habis di dalam simpanan kami dan tidak akan di berikan lagi ... Kebanyakan barang macam tu lah.. terkadang dia masuk dalam blog sampai orang muai dan ramai yang salah faham dengan beranggapan ia akan kekal ada sentiasa bila melihat ia banyak keluar, namun mereka lupa tok di sini hanya bergantung kepada pemberian alam ghoib.. 


Dengan item ini, ANDA tak perlu tahu pun siapa yang menulis di FB, mana wajahnya, apa nama mak dia, apa tarikh lahir dia, yang pasti yang mengutuk anda di media media tu adalah manusia dan kerana adanya manusia yang menulis maka ia boleh bertindak ke atas mereka walau tanpa mengetahui detail yang biasa bomo ambil utk di scan

Batu ini sudah di pasakkan amalan lidah masin ini dan kunci bagi amalan ini pula ialah Geliga Panglima lidah hitam di atas. salah satu di atas tadak, maka tadak la..

Kenapa ia perlu ada kunci berupa geliga?

Kerana orang biasa nak bawak amalan ini, makan hampir 1 tahun nak jadi. anda pula boleh gunakan terus tanpa mengamalkannya sejak 1 tahun lepas kerana geliga ini sudah diisikan Aura badan tok sendiri. 

Ayat ini perlu di bawa amalan seperti yang sudah di tulis di dalam buku ilmu tok itu. 


Ilmu di atas di HARAMKAN di lakukan kepada tok, sanak saudara tok, anak beranak Tok Mat GB dan sekiranya anda menggunakan ia ke atas nama nama ini, kesannya yang pulang ialah berganda ganda dan anda akan menanggungnya sampai mati


Kod Produk : GPLTAM 26818
Bentuk : Geliga Panglima Lidah Hitam
MAHAR : RM 150.25



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


42 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah.terima kasih tuan Azrul.Allah nk beri petunjuk pd sy dgn grab item ni.moga didatangkan kebaikan.dijauhkan keburukan.amin.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. GRAB PALSU penyamar sudah tok padam dan tok ingin ingatkan kepada mereka.. Tulisan di bawah kotak ini

    " Komen anda di trace melalui bla bla bla ..." itu bukanlah amaran palsu. pihak kami di sini membayar sistem langganan satelit dan kami boleh kesan lokasi tepat anda, boleh nampak bumbung rumah, apartment , no jalan dan no pintu rumah anda. dan sistem ini juga boleh buat kami sekat anda dari nampak terus blog kami, erti kata lain.. blog ini akan ghoib terus dari mata anda, kalau nak masuk juga anda kena beli hp baharu kerana kami block Mac address device anda.. jadi jika anda nak seronok2 buat komen palsu dan kemudian kena block dan ada duit banyak giler nak beli hp, laptop lain.. maka silakan, kami akan terus menerus block sampai anda bankrup kerana asyik membeli device baharu

    BalasPadam
    Balasan
    1. dan ingin tok terangkan ini ialah blog berniaga, ia berbayar kepada google dan bukan percuma.. sekiranya anda teringin sangat nak tunjuk perangai Bangang orang melayu yang suka menjatuhkan blog sebangsa lainnya, sila anda buat di blog lain sahaja kerana blog ini di kuasai oleh kami sepenuhnya dan bukan atas dasar perjanjian dengan Blogger.com

      Padam
    2. puak puak bergenetik dengki, hasad dengki macam ni lah yang buat bangsa kita tak maju maju dari zaman tok nek lagi, sedangkan bumi ini, tanah ini hak kita. tapi org lain jadi kaya..

      Selama tok berniaga belum tok jumpa india atau cina yang cuba nak jatuhkan bisnes tok .. semuanya melayu, melayu dan melayu

      Padam
    3. sorry to say.. bukan mengenai bangsa.. kalau nak kata islam... islam brunei, singapore, indonesia atau thailand pun tak pernah buat kerja dengki dan busuk hati KECUALI ISLAM DI MALAYSIA... nama islam, pengakuan di bibir, tapi di hati YAHUDI LAKNATULLAH

      Padam
  4. ITEM DI ATAS INI CUMA SORANG 1 SAHAJA DAN GRAB HANYA AKAN DI BERIKAN KEPADA MEREKA YANG SUDAH MELAKUKAN PENGESAHAN ID DAN ID ORG LAMA

    BalasPadam
  5. Terima kasih tok.ado gak nk jd cam den dlm blog tok ni.mano boleh ado 2 jebat.pilih la lekiu ko.kasturi ko.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama sama tuan...dia ni memang suka sangat huruf J tuan, dulu dia tiru id jocker.

      Id dia ni di kesan berada di Melaka...dulu dah kena block, rasanya dia beli hp baru tu, tapi kalau dia beli hp baru semata mata nak ingat tok di sini... dia ingat ke tok la tu kan, hebat tok ni, merata org ingat dan rindu hahaha.. dan sentiasa memikirkan tentang tok... tok tau siapa budak ni...org shah alam..rumah kita pun kita ada, ayah dia pun kita kenai

      Padam
    2. Boleh plak masa pun sama ngn tuan jebat ori. Hmm. Mmg pantas dia buat kerja. Dah puas hidup. Astaghfirullah. Nasib baik blum amalkan lg. Huhu

      Padam
    3. Haha..item ni smpi, mmg den amalkan segera ni tuan.jeles ngan den la tu.mungkin dia jebat melaka ori.den Jebat nismilan.marah kot kat den.haha

      Padam
  6. Btl tok.dulu id tuan Jocker ditiru.haha.mcm konal je tok klu tok kata dia bdk shah alam.kok betullah tekaan den tok.mmg nk kono starlet kek kopalo dio ni tok.tp klu kono starlet pon,rasonyo xkn berubah kot.lamo dah ni.maut jo memisahkan sikap buruk dio tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, yang dok kaco tok pun bukan org lain, dalam denia ni dia sorang je ... nak starlet kepala pun takut jadi makin teruk nyakit dia tu tuan.. mujurlah kebanyakan 90% pelanggan GB dah muak, mual, menyampah dan kenai siapa dia tu.. video dia main wayang pun masih berlegar di youtube tu... macam macam hal

      Padam
  7. BAGI YANG BARU DI SINI DAN NAK KOMEN NAMUN BELUM DI KENALI, SILA WHATSAPP NO KHUSUS KAWAD CAM KAMI

    01111113044

    UNTUK PENGESAHAN ID

    anda akan di berikan cara bagaimana nak grab dan susunan id anda

    BalasPadam
  8. Ponah tgk video2 dio ni tok.den tak taulah nk golak ko nk maki.dlm hati den ckp.mehla masuk tompek den.biar den jago dio tok.kok kurang kasih sayang den tambahkan.ikut pengalaman,klu dilompang sekali org mcm ni.in shaa Allah.semakin elok tok.tp dio kono mohon masuk tompek den dululah klu nk elok dunio.huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum Tok Ayah, Tuan Jebat & Tuan Azrul.. Apa kes ni Tok Ayah? Kes lama timbul balik ke ni? Meoow? =o•O=

      Padam
    2. w.salam wbt sepanjang Raja muda tak da.. ada lah 1 mamat mental, bukan nak kata, tapi memang dia ada pegang kad mental dah di sahkan ayahnya ...mamat ni dah bertahun dok kacau ayah kat sini... dia merubat dan berniaga juga sebenarnya. jadi org mental ni raja muda..apa la kita boleh buat... kita layan saja la... nak sebat macam kesian.. biar la... tapi sesekali dia mencabar tok... semangat tu naik kembali, kira bagus jugak la

      Padam
    3. Waalaikumsalam Tuan Leo.biasalah bdk kebarong kain sarong ni.den klu jumpo.memang den lompang jopon.klu ikut pengalaman den.mental pun den lompang.in shaa Allah kebanyakkan sodar diri lopeh tu.

      Padam
    4. Laa.. Yeke Tok? Alahai.. Parah betul tuu.. Macam-macam hal org Melayu kita ni.. Allah Hu Akhbar.. :(

      Padam
    5. Dia x buat komen dah.

      Ayah dia dulu cakap. Kalau mai dia high.jadi la perangai dia.

      Padam
    6. Nasib baik laa dah x buat komen apa2 lagi.. Alhamdulillah tuu Tok Ayah.. =^•^=

      Padam
    7. Waalaikumsalam tuan raja muda singa ambara.

      Padam
  9. Assalam tok.payment done.detail send to bonda.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samo2 tok.maaf tok nk tanyo.amalan geliga ni.3 hari maghrib pertama bc 9x.dan setiap hari/setiap kali maghrib seterusnya kena bc 7x.mcm tu ke tok?

      Padam
  10. ID saya ni sah tak tok? Hehe

    BalasPadam
  11. As salam tok,ade jugak yg wat perangai,sy cadangkan tok block dgn rumah skli...biar pindah randah,mcm2 peel zaman la ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kakakakka... nak block sekali rumah, tok xde aplikasi tu tuan, CIA belum keluarkan utk kegunaan umum

      Padam
  12. Balasan
    1. Silakan.. ni id asli ni.. kalau tak asli dia akan naik id macam ni

      rorouni asyraf

      huruf kecil

      :p

      Padam
    2. terkejut saya. jangan block saya tok. saya tak gila mcm org tu. hahaha. dan saya sudah PD. details pada Tuan Zack. tapi saya minta dia hold dulu sebelum pos sbb saya menunggu item yg tok nak terbitkan sekejap lagi. inshaallah jika ada rezki saya grab.

      Padam
  13. salam merdeka tok....
    tok, nak tanya.. 4a ada lagi tak tok.. nak grab....

    BalasPadam
  14. Salamun A'laikum,Tok. Masih ada lagi tak stock nya?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami