Khamis, 9 Ogos 2018

GELIGA BURUNG RAJA UDANG (PAIR)





RM600
RM 300


BELI 1 FREE 1


Nak perabih stock. tolong perabih... anda untong RM 300... dapat 2 dengan hanya 1 harga 


Alhamdulillah ... dengar molek ok... item ini pemberian Tok Puteh sebagai medium 

Kegunaan untuk menuetralkan suasana, macam mana nak habaq na... kalau masuk ke kawasan yang tegang , dalam kawasan org gaduh gaduh, insyallah aman

Pelarisan kedai dan niaga

Dan banyak kegunaan lain yang masih dalam kajian

Item ni kalau tok juai di Kedah... pergh, kaya aku... 

Orang kedah lama lama cukup kenai barang ni... tu hari pun ayah tok mai sini, kalut dia nak 1.. tok bagi la 1.. dah ayah kita kot... bukan main suka dia, dia kata .. " Ni kalau hang juai kat pasar malam Rm 1000 pun org sanggup p bank jolok duit "... .. huish.. masalahnya tok ni nak balik Perlis nu tambang minyak semua lebih Rm 1000.. hahaha


Tak palah....

Item sudah habis di dalam simpanan buat masa sekarang. Ni yang last stok.. 

Kita menilai di atas keberadaannya, uratnya yang unik dan tersembunyi.. barang macam ni... jangan harap lah ada di kedai Gems cina , biarlah kedainya mega besar macam mana pun...tidak adaaaaaaa


Kod Produk : GBRUP 1818
Bentuk : G. Raja Udang 
MAHAR : RM 600
RM 300


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami