Ahad, 19 Ogos 2018

GELIGA TEBUAN RARE!!!




































































Geliga tebuan jenis ni amat rare... sebab apa tok kata rare... dah p jenguk di Kelantan, kedah, langkawi nu... cari merata tempat x jumpa jumpa... org kata rare sangat... lastly jumpa dengan Haji Mokhtar salah sorang wak di kangkar..ngeteh ngan dia jap tu hari... toksah p jenguk la apai..dia pun xde mende ni .... suh dia cari pun dah dekat 8 bulan dia x jumpa. nak dapat memang xda la dalam sejarah penarikan lagi dapat benda ni.

Kalau tebuan tanah ada sebab benda dalam tanah.. tebuan atas sapa berani nak p jolok... mati weii kalau kena sengatan tebuan yang terlalu banyak.... 

Khasiatnya:

Sejujurnya tok x berapa tahu sangat apa khasiatnya, tapi seperti kata org ia untuk penunduk sekampung, pelarisan sekawasan macam geliga semut, penunduk di dalam politik...itu yang di maklumkan tok... dok gurau ngan haji ni... nak tolak dalam 3000 sebiji boleh hahaha... dia cakap tak boleh sebab benda ni mai bukan sikit, kalau benda sikit takpe... saya ada lebih 5000 biji geliga ni... wadoihh.. mcm tu pulak..ok lah.... so rege tok letak ni sebenarnya rege dia cadangkan.,., ke depan mana tau tok ubah pikiran jadi 3000 ... hak peniaga la nak letak harga, hak pelanggan pula mintak kurang... adat resepi berniaga. 

Kalo tak takde la merah delima merah air 50 Juta.... bagi kat omputeh @ org tak paham Rm 500 pun dia x nak beli...indah khabar dari rupa.... cakap saja sana dapat jual, sinun dapat jual..haa elok ..... elok la tu....teruskan ..sila teruskan....kalo x dah lame tok kaya ... guru nak barang, kita carik barang, dah bawak barang, nak minyakkkk pulokkkkkk... dah dapat minyak..nak kemenyan pulakkkk....dah dapat kemenyan...guru nak kena puasa pulak 41 hari..dah habis puasa... call pun x angkat dah.... katanya dah p bertapa nuu atas gunung... sapa penah alami kejadian begini angkat tangan..... bukan kome je, tok pun dulu dah terkena, zaman zaman tok nadok dulu la



Kod Produk : GTEBUAN 16818
Bentuk : Geliga Pure
MAHAR : RM 120
RM 90

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

8 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami