Ahad, 5 Ogos 2018

BESI LELEH




























Soldoffline


Haaa tu dia , mai dah mai dah..

Besi lekat kat atasnya tu ialah magnet Neidymium yang di beri sekali kepada pembeli. 


BESI leleh... meleleh di buatnya kan haha.. besi leleh mempunyai kekuatan kekebalan darurat dan sekarang agak sukar nak di perolehi. Jika melalui perolehan zikirullah , senang kata ikut suka depa la nak bagi apa pun. 

Di pakai mesti kena kepada kulit dan mempunyai kelebihan2 lain selain kebal darurat yakni :

Perisai sihir

Kekuatan semangat kepada pemiliknya dengan izin Allah SWT




Kod Produk : BESI LELEH 1818
Bentuk : Besi Leleh 
MAHAR : RM 250
RM 80


*we use FREE Shipping ( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


9 ulasan:

  1. Assalam tok.grab 1A.pg ni sy bank in.

    BalasPadam
  2. PD dah tok 1A.details send to mr captain.

    BalasPadam
  3. Mohon izin mahar semula tok jika ada yg berkenan.klu x,tambah koleksi peribadilah jawabnya.

    BalasPadam
  4. Servis staf tok,mr captain.TERBAIK tok.sgt mudah berurusan.berbudi bahasa.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami