Isnin, 27 Ogos 2018

JANTONG GUNUNG KING HYPER RARE










Barang Rare dan Paling Gila Gila Punya RARE dalam abad ini dan di dalam mana mana permaharan Permata dan Geliga Sekalipun. 

Teras Gunung Atau namanya Jantong Gunung. 


Setiap apa pun ada terasnya, iaitu yang paling keras , dalam badan manusia ada benda amat keras, namanya Sulbi, dalam batang Pokok ada benda paling keras di dalam kayu iaitu teras kayu, Di dalam Badan Binatang atau serangga ada benda lebih keras dari badannya iaitu GELIGA.

Keras yang di maksudkan ialah keras dari mana mana unsur di dalam badannya, giginya kah, kulitnya kah, organnya kah. maka barang itu lebih keras dari semua ini. 

Dan perkara perkara dan hal hal besar di dalam dunia ini umpamanya, Gunung, Bukit, Awan, Air, Langit

Gunung dan bukit juga mempunyai terasnya... bukan berlian.. beginilah... nanti ambilkan 1 batu, tak kisahlah batu sungai sekalipun... pecahkan dan lihat tengahnya, tengahnya berlain warna , kekerasannya juga tidak sama.. ini lah mewakili kepada atom dan zarah, dari besar sehingga sekecilnya atom. 

Allah jadikan ini adalah untuk manusia berfikir, dan fikirlah kini sebuah gunung sedang berada di dalam genggaman anda. Ya... dari pecahan besar, di bom di bom, di bom... dan kemudian di pecah pecahkan... akan ada 1 butir sahaja , dan butir ini kebanyakan orang panggil sebagai JANTONG GUNUNG

Mungkin di zaman ini tok boleh ada 5-10 biji, tapi maaflah, sebab tok takda pun walau 8 biji.

Ini sebab di zaman ini org letupkan bukit nak buat simen, nak buat marmar... ini pun bukan tok dapat melalui tangan org yang baling bom tu,atau pemilik kuari. ini barang pemberian alam sana sebagai kenang kenangan kerana sesebuah gunung itu di anggap sahabat oleh orang bunian, sahabat yang bernama gunung ini lah yang menjaga kehidupan dari panas, kurang oksigen, memberi air yang bersih , akarnya menguatkan bumi dan menahan larva gunung berapi . dan KEKUATAN gunong datang dari sumber kuasa, iaitu Jantongnya yang Allah keruniakan. 

Kita juga bersolat pada 1 arah titik dan omputeh dah kaji di Kaabah sana ada energy yang amat besar sekali. iaitu center of the earth, jantung bumi..kalau Kaabah hancur , apa jadi pada bumi?... batu apa pula ada di Kaabah?... itulah yang Allah nak kita fikirkan dan menjadi hamba yang beriman... tu baru batu... Allah dah ajar pada kita agar jangan merendah rendahkan ia.

Jantong Gunung yang di paparkan di atas ialah dari jenis Gunung yang besar suatu masa dulu dan musnah akibat bencana, meteor serta juga di tenggalami lautan yang pada suatu ketika dahulu airnya belum meninggi seperti zaman kini. 

Batu sekuat mana pun jika duduk dalam air apa jadi?.... kecuali batu karang lah ya. 

Setiap perkara yang tok perolehi sebenarnya berkisar mengenai kisah hidup tok sendiri dan batu ini di berikan kepada tok untuk kegunaan tok sendiri, usah risau yang di berikan untuk tok khusus memang tok sudah simpan.

Kegunaannya ialah untuk menguatkan badan

Kekuatan Pukulan

Pembasmi sihir 

Penumbal balik Sihir dengan izin Allah SWT

Menguatkan Jantung manusia

Kekuatan badan dari pukulan musuh 

Kekebalan 

Kekuatan urat saraf dan tulang belakang

Kekuatan mengangkat benda berat

Menyuburkan kawasan jika di tanam di dalam kawasan tersebut

Air akan mencari sumber Jantong Gunung di mana pun ia berada, jika kawasan anda tandus, sila letakkan 1 kaki dalam tanah dan tunggu lah selama 3 bulan , telungkupkan juga tempurung di atas jantung gunung ini yang di tanam di bawah tanah, semak tempurung ini 2 minggu sekali pada waktu tengahari sehingga ada titisan peluh di tempurung bahagian dalam itu... nescaya air sudah sampai dan anda boleh siap menggali lubang telaga , sebelum korek telaga , korek jantung ini dulu dan simpan. Jika anda inginkan air terus ada di telaga itu, ikatlah di dalam 1 kain dan buat uncang, kemudian gantungkan di tepi telaga sehingga ke dasar telaga. In Sha Allah air tidak akan kering dengan izin Allah SWT. 

Perbezaan Jantong Gunung dan Jantong Gunung King ialah saiz Gunung, itu sahaja, kelebihan adalah sama, cuma kekuatan berbeza..beza pun..xda batu lah seperti ini. 


Kod Produk : JGNUNGK 26818
Bentuk : Jantong Gunong Kelas King
MAHAR : RM 5000

SAMPAI 31 OGOS SAHAJA
RM 1200


SOLD OUT

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540




8 ulasan:

  1. Tok, saya grab tapi bayar 2x ye.. sye dah bagitau bonda..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. stok dapor Jantong gunung biasa ada lagi 2, bagi king ada lagi 3 , last di dalam dunia

      Padam
  4. Assalamualaikum Tok, Selain simpan dlm beg,poket seluar… kalau rendam dan minum airnya boleh ?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami