Khamis, 30 Ogos 2018

KACANG KAYA










































































Tok panggil ia sebagai kacang kaya.. hahaha.. sebab org kata jika simpan ia , ia bawak ong.. wallahualam... cuma bagi tok psikologinya ia bewarna emas dan akal manusia akan proses ia untuk rajin bekerja ( bahan Motivasi ) kepada akal dan otak manusia.


Baru baru ni ada pelanggan GB nak maharkan kepada tok item ni, cuma yang member dia tu kusam sikit sebab dah lama simpan... tembaga memang akan kusam bila simpan lama, tapi bagi kami peniaga kami tak biarkan ia kusam..sapa pulak nak beli.. so kami rendamkan dalam air limau semalaman dan gosokkannya menggunakan berus gigi esok .

Tok cakap dengan dia, kita di GB ada banyak, nak berapa kilo?.... peruntukan memang banyak... sebenarnya tok bukan nak tanya dia berapa kilo , tapi nak tanya berapa tan mahu?... oleh sebab tak mau la sat g org kata kita cakap besaq, so tok cuma tanya saja la nak berapa kilo?... melawak saja la na tuan S***** . Item ni memang banyak..  amat amat banyak..sungguh sungguh banyak. 

Kalau nak kira banyaknya macam mana tu ... ambil peta dan lihat dari indonesia sampai ke Thailand... sebanyak itulah kuantitinya in Sha Allah. 

Sejak 2012 item ni kita ada, tapi tak pernah kita maharkan sebab bagi tok sapa la nak kacang kan hahahha... tapi kalau anda minat apa lah salahnya. 


Kacang kaya ini jika di simpan in Sha Allah memberi kekayaan kepada pemiliknya, tapi bukan dengan super power.. dengan apa yang tok jelaskan di atas.. dan keduanya ia amat unik..just that.



Kod Produk : KCGKYA 26818
Bentuk : Kacang Kaya
MAHAR : RM 38


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


14 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami