Isnin, 13 Ogos 2018

GELIGA RAJA MAKHBAR ALI KING HYPER RARE!!!





















Item King Hyper rare sudah datang, alhamdulillah


Malangnya jenis ni asli bukan suntik warna dan di perolehi melalui penarikan Pulau Kerengga ( ASLI )

Bila di suluh ia akan mengeluarkan warna berbeza... jenis boleh berubah warna seperti Chamelion

Alhamdulillah, lama x mendengar Berita dari Sahabat Sang Raja Ini.. Antara Item terbaik tahun ini... dan mampu merubah warna mengikut kadar cahaya, lihat cahaya yang di suluh, ia bukan kaler pink melainkan lampu suluh cahaya putih biasa .

Geliga Makhbar Ali Ini mempunyai kelebihan mengikut 

NIAT SI PEMILIKNYA

Sebelum terlupa , sebelum item ini sampai ke rumah, banyakkan membaca Al-Fatehah dan menyedekahkan kepada beliau, insyallah mudah mudahan di permudahkan oleh Allah SWT 

Di pakaikan sebagai cincin dan khasiatnya akan berlaku dengan sendiri, maaf ia bukan untuk ambil barang orang, tarik emas atau duit tapi jika sekadar nak melariskan jualan, diri untuk jodoh, pelepas hajat kepada orang, menundukkan orang, menghadang dari sihir dan sebagainya, insyallah..semuanya atas kekuasaan Allah dan keizinanNya, Raja Makhbar Ali ialah seorang yang Alim dan amat anti kepada manusia yang munafik kepada Allah, namun jika digunakan sebagai ikhtiar dan sebuah jalan, insyallah beliau akan membantu sedaya upanya

Jenis ini di jamin hanya ada di G.BUNIAN dan tiada di mana mana blog mistik lainnya



Kod Produk : GRMA 1818
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 2000



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince


Mr. Zack : 0178259540

36 ulasan:

  1. Assalam tok.mr zack ni staf baru ke tok?king ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Ya tuan.. ya..ni antara item terbaik tahun ini.. Silakan..

      Padam
    2. dia asal driver tok, tapi skrg tok transfer sekejap masuk ke jabatan Pengurusan. PA baru dah ada ganti Mr Kapten, seorang Gadis.. tapi dia masih baru, Maka Mr Zack ni ganti sekejap untuk guide dia. So lepas ni PA anda semua ialah Gadis cute..haha, jangan ngurat dah la

      Padam
  2. 2A tu menawan btl uratnya tok.nk mcm belang rimau pun ya.in shaa Allah jika ada rezeki tok.

    BalasPadam
  3. Bismillah.sy grab 2A tok.in shaa Allah sy cuba dptkan modal dan PD dlm tempoh 12jam.sekiranya sy gagal PD dlm tempoh 12 jam.sy akan maklum dan ungrab ye tok.boleh ke tok?hati mmg berkenan btl dgn 2A ni.klu tok izinkan mcm yg sy terangkan.sy grab 2A dulu tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebelum genap 12 jam tempoh grab.sy bank in ye tok.i try my best.

      Padam
    2. Assalam tok.payment done.detail send to bonda.

      Padam
    3. Barang tok,klu dah sampai jatuh kek dalam hati den ni tok.in shaa Allah.den takkan lopehkan bogitu sajo tok.huhu

      Padam
    4. Menawan btl tok urat geliga Raja Makhbar Ali edisi kali ni tok.xlelap mata melihatnya.speechless tengok uratnya tok.dah mcm belang harimau malaya.

      Padam
  4. Balasan
    1. Assalam.maaf tok.sy grab jam 1.42ptg tok dan sy buat payment jam 10.10pm mlm td tok.detail dah send kat bonda mlm td tok.

      Padam
    2. Klu boleh tgk semula tok.salah ke cr sy grab?sy mmg teringin item ni tok.sy usahakan juga utk dptkannya.dan sy PD sebelum tamat tempoh grab 12 jam.

      Padam
    3. Maaf tuan. Tok mamai semalam. Keadaan xbrp sihat. 2a mmg milik tuan dah.. maaf ya tuan..

      Padam
    4. Fuhh!!tarik napas panjang tok.logo den ha tok.alhamdulillah.syukur kepada Allah.klu xdapek.den raso nk hompok kopalo orang tuo tu tok dgn duyan ha.haha.buat tok smpi jd mamai.

      Padam
    5. Alhamdulillah.tok pening kepala semalam tuan.maaf na

      Padam
    6. Assalam tok.item sudah diterima dan dah disarung cincin.mengancam.bila disuluh ada satu ruangan pd corak putih yg tembus cahaya.bentuk nk segi tiga,transparent seperti kaca.

      Padam
  5. Alhamdulillah saya dh memiliki 2 biji dan salah satunya king hyper rare..

    BalasPadam
  6. Garab 2A tapi byr esok bokeh tok? Klu boleh sy grab..

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. mujuq 2A ada org grab, kalau tak kena dua dua la

      Padam
    2. Taw xpe..tok sy tf rm 200 bleh..sbb sy tgh keje mlm..sok pagi blik sy bank in lg skali ngan mahar balance c.selisih peluru

      Padam
    3. Settle tf rm 200 tok..blik nnt sy bank in lg rm 200 dan balance c.selisih peluru yaa

      Alhamdulillah,rezeki dpt GRMA

      Padam
  8. Assalam tok.masih tgu respon tok utk item 2A

    BalasPadam
  9. Macam guts saya plak coraknya. Merahnya menawan buat ana tertawan

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami