Selasa, 21 Ogos 2018

RAJA MANI GAJAH MURAHHH!!!


































Terbaiklah RMG ni alhamdulillah


Tok muda di sini dah makin susah nak dapat stoknya tuan tuan.. harap haraplah lepas ini di permudahkan.. bukan apa.. stoknya kian mengecil kerana tok tak lagi fokus kepada item item geliga dan permata, dok sibuk penaik member dulu lah ( tok siam ) 


Raja Mani Gajah ulu Chakah. 

Kekuatan Pengasehan , di pakaikan sebagai cincin tak wajib kena kulit . 


Insyallah bagus buat mereka yang menjalankan sale and marketing , kerja sendiri, makan gaji 

PENGASEHAN 

Bermaksud org akan kaseh , simpati  kepada kita..kerja jadi mudah, niaga jadi senang, bila org kaseh... berniaga mudah, nak menikah senang, nak mengurat senang, nak kerja org susah marah, berniaga org mudah membeli..itulah makna PENGASEHAN


Kod Produk : RMG 20818
Bentuk : Raja Mani Gajah

MAHAR : RM 450
Promo Idul Adha : RM 200

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

14 ulasan:

  1. Assalam tok..ingat nak grab 3a..masih promo lagi ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan kalau tuan sharom punya hal, tadak masalah

      Padam
    2. Trima kasih tok..semoga Allah panjang kan usia tok,diberi kesihatan lebih baik dan tok sekeluarga dlm lindungan Allah swt

      Padam
    3. Lupa lak..pd tok tadi sekali ngan item jemala ular.. Hehe

      Padam
    4. ok baik, tu jantong gunung tok dah adjust price sket, bonda kata tok kejam p letak 6k :p

      Padam
    5. Hahaha itu r tliur gak 6k tu..ni harga dh bleh rembat..tpi sy fikir2 jap..1st time masuk item tu

      Padam
    6. Jangan fikir. Tu harga masih Gelong@belum tetap. Tok dok rasa nak naikkan sikit petang sat g.kalai xda org grab.sempat la naikkan sikit.brg memang xda dah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami