Rabu, 29 Ogos 2018

AZIMAT PENGGERUN (M)















































































AZIMAT PENGGERUN


Semua item Thailand ini sudah di ritualkan..lupa nak cakap di halaman sebelah. 


Ini ialah Kulit Harimau Mati Beragan dan di gunakan di dalam medium : 

Penggerun 


DILARANG Bawa Memancing

DILARANG Bawa Ke kedai Niaga Org Lain

DILARANG Buat Cari Jodoh



Kalau nak buat semua di atas sila tinggalkan dalam jarak minima 10 meter dari anda. 

Tiada pantangan Khusus, cuma jangan di langkah



DI GUNAKAN DALAM 

Memecah belah pasangan yang anda anggap tak sesuai sebelum terlewat ( berkahwin ) di mana jika anda lihat perempuan atau lelakinya sebenarnya tak baik

Memecah belahkan Kerukunan pasangan berzina dengan meletakkan ia di kawasan rumah yang mereka duduki untuk bersekedudukan

Memusnahkan perniagaan Peniaga yang zalim dengan meletakkan ia di kedai mereka

Membuatkan org berpindah dan org itu adalah org yang zalim



Jika di pakai kepada diri. org gerun melihat, musuh menjadi gentar jika kita naik angin, Orang tunduk dan taat serta patuh akan arahan


Kod Produk : LITMAU 26818
Bentuk : Kulit Rimau Sederhana
MAHAR : RM 70 Siap pos 

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah.ada pantang x tok klu sy guna.sy berniaga.huhu.panas x klu simpan dlm rumah,anak isteri?

      Padam
    2. Pantang lepa tuan..hahahahaha gurau

      Padam
    3. item ni dalam promo , harga asal ialah rm 200

      Padam
    4. eh silap, promo ni di halaman azimat kebal 3 besi

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Assalam tok.payment done utk item 2A,1A dan 5A tok.jika 5A dan 1A dah kena grab.ambil yg lain atau pun stok dapur tok.detail send to mr zack.klu blh minta pos hari ni tok.pos cuti lama ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done tok utk item 5A,2A dan 3A.detail send to bonda.

      Padam
    2. Maaf tok pasal pos cuti lamo.den salah tgk kalendar.maaf ye tok.

      Padam
  4. Tok,nk tanya org berniaga blh guna brg ni kan.sbb tok tulis tiada pantangan khusus.contoh org niaga kdi runcit pakai ni.niat utk gerunkan musuh niaga.adakah niaga kita lingkup bila kita pakai azimat ni di bdn ketika niaga di dlm kedai kita.mohon pencerahan tok.

    BalasPadam
  5. assalamualaikum tuan ada lagi ke stok...saya berminat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , jenis ni takda dah tuan, tapi apa pun cuba tuan Whatsapp 0127845231 , esok depa balas, mana tau kalau ada stok tak di bayar

      Padam
    2. ok tuan nanti saya wasap tuan..kalau ada yg lain boleh lah tuan bgtau saya nanti..terima kasih atas kerjasama diberikan...

      Padam
    3. baik, esok staff tok akan baca dan balas, mereka akan semak jika barang masih ada ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami