Sabtu, 25 Ogos 2018

GELIGA PANGLIMA LIDAH HITAM







BARANG SIAPA HANYA MENCURI AMALANNYA TANPA MEMILIKI KUNCINYA MAKA TOK SEBAGAI GURU ILMU INI DAN DAULAH ILMU INI BERKATA  BINASALAH JIWANYA SEHINGGA KE RUMAH SAKIT JIWA


Ini bukan nak penaya orang tau.. ada sebab dia.. macam manusia dia tak perlu amal, sebab manusia tu ambil ijazah mai depan depan... sama juga fidyahnya, cuma tak di bagi batu ini. 

Kalau anda bukan pencuri ilmu maka tidak akan wujud istilah anda nak marah tok pula, anda kena faham , tanpa tok anda pun tak tau ilmu ini, tanpa guru tok tok dan anda juga tidak tau ilmu ini. 

Macam pelanggan di sini batu ini ibarat tubuh mereka. Dan ada kelebihan pula. Iaitu kalau 1 masa nak buang ilmunya... Buang batu ini sahaja... Kalau orang yang ambil isi dalam badan... nak buang badan?.... 


========================


" Masin Lidah Kelat Tawas
Lidah Merah Masinnya darah
Ya Allah Beri Padaku
Ya Guru Anugerah Padaku
Lincahnya Lidah, saktinya kata
Apa di tari semua menjadi " 

Berkat doa 
" Lailah Haillallah Muhammadan Rasullullah "

Maghrib baca 7x

3 hari pertama waktu mghrib di baca 9x 

Jangan memandai nak baca lebih, sebab tu ada guru, tak  lah jadi isim.. Guru Kata A.. A lah ok



Item ini mempunyai kekuatan luar biasa iaitu lidah masin..bukan letak garam di lidah.. lidah masin maksudnya kata kata menjadi terutama kalau cakap benda baik.. maklumlah di dunia ni cakap baik susah nak berlaku hahaha.. 

Panglima lidah hitam memberikan item ini kepada Tok sejak beberapa lama dan tidak lama lagi item ini akan habis di dalam simpanan kami dan tidak akan di berikan lagi ... Kebanyakan barang macam tu lah.. terkadang dia masuk dalam blog sampai orang muai dan ramai yang salah faham dengan beranggapan ia akan kekal ada sentiasa bila melihat ia banyak keluar, namun mereka lupa tok di sini hanya bergantung kepada pemberian alam ghoib.. 


Dengan item ini, ANDA tak perlu tahu pun siapa yang menulis di FB, mana wajahnya, apa nama mak dia, apa tarikh lahir dia, yang pasti yang mengutuk anda di media media tu adalah manusia dan kerana adanya manusia yang menulis maka ia boleh bertindak ke atas mereka walau tanpa mengetahui detail yang biasa bomo ambil utk di scan

Batu ini sudah di pasakkan amalan lidah masin ini dan kunci bagi amalan ini pula ialah Geliga Panglima lidah hitam di atas. salah satu di atas tadak, maka tadak la..

Kenapa ia perlu ada kunci berupa geliga?

Kerana orang biasa nak bawak amalan ini, makan hampir 1 tahun nak jadi. anda pula boleh gunakan terus tanpa mengamalkannya sejak 1 tahun lepas kerana geliga ini sudah diisikan Aura badan tok sendiri. 

Ayat ini perlu di bawa amalan seperti yang sudah di tulis di dalam buku ilmu tok itu. 


Ilmu di atas di HARAMKAN di lakukan kepada tok, sanak saudara tok, anak beranak Tok Mat GB dan sekiranya anda menggunakan ia ke atas nama nama ini, kesannya yang pulang ialah berganda ganda dan anda akan menanggungnya sampai mati


Kod Produk : GPLTAM 25818
Bentuk : Geliga Panglima Lidah Hitam
MAHAR : RM 150.25



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan azrul.moga masin lidah tuan azrul.nt dah sobati ngan tuan.jgn lupo doa den murah rojoki yo tuan.hehe.den pikir gak td nk grab.dlm duk pikir pun setengah jam dah.mmg xsempat nk grab.

      Padam
    2. PD tok. Dah wassap bonda. Ini adalah mahar utk saya mengamalkan ayat ini seperti yg disampaikan tok wirna wijaga kepada saya beserta kuncinya.

      Padam
    3. Insyaallah tuan jebat. Moga utk kebaikkan diri, keluarga, shbat, ummat n agama.

      Padam
    4. Amin.terima kasih tuan azrul

      Padam
  2. Assalamaualikum tok. ada lg ke. saya nk grab satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik lah tuan2. Sila whatsapp mr Zack utk stok dapur ya.

      Padam
    2. Geliga panglima hitam dh diterima.. macamana nak Amal n kunci mentera nie...time ksh

      Padam
    3. Amalannya ada tok terangkan di atas puan.. Tapi hati2 ya kalau dh amal kerana mulut kita jadi masin..dua orang rakan tempat kerja saya dh dapat imbalannnya kerana suka fitnah dan tikam belakang saya.. Itu pun selepas saya dh hilang sabar.. Salah sorang kemalangan patah tulang punggung..hampir setahun juga dia belayar..cakap dalam keadaan marah insyaallah menjadi..

      Padam
    4. Mmg kena hati2 dgn tutur kata.jadi pun sebab Allah uji.xjadi pun sebab Allah uji.

      Padam
    5. Dapat peroleh ilmu n kuncinya sj pun dah bermula ujiannya

      Padam
    6. Saya salah seorang pemegang kunci ilmu p5 lidah hitam. Time marah lbih mnjadi sbb kita mrh brsungguh.. kalau nk kebaikan, kne brsungguh juga mcm brsungguh marah

      Padam
  3. Assalam tok.maaf bertanya.panglima lidah hitam ni,makamnya di parit sakai muar ke tok?

    BalasPadam
  4. Pakai geliga ni mmg kena disiplinkan tutur kata lidah.bagus juga.mengajar kita dr berkata perkara buruk.dosa tiada.pahala dapat.

    BalasPadam
  5. salam tok.. stok dapur ada lagi tak tok...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami