Khamis, 23 Ogos 2018

LOKET AURA





Perubatan





















Multifungsi, semua adaaa



















Kewibawaan





















Penarik kerezekian dengan izin Allah SWT






Alhamdulillah , stok last bagi loket aura, batu batunya alhamdulillah semuanya asli dan mempunyai nilai estetika yang menarik.

Lihat setiap gambarnya untuk mengetahui akan kelebihan masing masing,.. Tok penat dah ni nak menaip ceqq oii, mabuk ketupat hehehe...



Kod Produk : LAURA 20818
Bentuk : Loket Aura
MAHAR : RM 30



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

27 ulasan:

  1. Salam tok.. Grab 2A dan 4a

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Klu xdapat 1A dan 4A.utamakan 3A tok.boleh pos hari ni ke tok?

    BalasPadam
  4. Grab 3A sekali klu dapat tok.grab semua.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mohon confirmation tuan..GRAB SEMUA ke ni tuan? Pos off day 2 hari tuan sempena raya idul adha. hari ni msih off lg ya. Harap maklum :)

      Padam
    2. Grab semua tok.comfirm.xpe tok.mu depan pos

      Padam
    3. Assalam tok.PD settle utk item 1A dan 3A tok.detail send to bonda.nk tanya 1A dan 3A batu jenis apa tok?ni isian asma ul husna kan tok?

      Padam
    4. Assalam tok.dah PD item 1A dan 3A ptg td tok.detail send to bonda.

      Padam
    5. Sama2 tok.pos isnin lah tok.nt sy bgtau bonda.in shaa Allah.mn tahu sabtu ahad ni ada lg item yg berkenan di hati.blh pos sekali.

      Padam
  5. Payment done untuk 2A dan 4A tok

    BalasPadam
  6. Salam tuan Jebat.. Saya dah grab 2A dan 4A lagi awal daripada tuan Jebat.. Payment pon dah dibuat sebelum tempoh 12 jam.. Diharapkan tuan Jebat faham peraturan disini.

    BalasPadam
  7. Ya.. MAAF tuan jebat..tok pun xprasan tuan Jali DH grab paling atas yg 2a dan 4a. So tuan jebat dpt yg 1a dan 3a ya. Tuan Jali 2a dan 4a. Harap maklum.

    BalasPadam
  8. Mohon tuan jebat berhubung dgn bonda utk tukar item lain BG Baki duitnya ya. Maaf SGT2 tuan ya.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami