Sabtu, 25 Ogos 2018

KECUBUNG BAIDURI




































































Kecubung baiduri yang ingin tok maharkan hari ini mempunyai isian yang terbaik bagi jenis jenis mereka yang sukar memperolehi jodoh, apa yang tok isikan ialah aura dan energy doa doa ayat suci Al-Quran .. tapi bukan doa pengaseh tau. Jadi aura dan energy ini akan menampakkan anda ni org yang suci gitowww... bukan sekadar tertarik sahaja, namun mereka akan mengagumi , sebagaimana org mengagumi diri ku ini in Sha Allah. 

Item ini juga mempunyai unsur sejuk yang mana boleh menyejukkan badan yang panas, maklumlah sekarang musim demam dah nak mula, apa kata anda jadikan ia bahan ujikaji, lihat gadget yang Allah ciptakan ni hebat tak hebat. 



Kod Produk : KBAIDURI 25818
Bnetuk : Kecubung air
MAHAR : RM 20



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah. Payment Done. Detail nanti saya hantar kat bonda macam biasa ye tok.

      Padam
  2. Ramai plak grab2A, sy tukar grab1A ye Tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum Tok,terima kasih payment done.detail dh whtsapp Bonda.

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. pembayaran selesai tok mat ...saya dah whatsapp bonda untuk detail

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami