Khamis, 30 Ogos 2018

PEMAGAR PREMIS







Paku Pemagar premis, bagi premis yang besar atau rumah yang bersaiz besar... dan anda ingin letak di semua sudut rumah, Silakan.. Setpa bilahnya boleh di Pakukan di Tiang rumah 1 tiang 1 paku.. depan belakang 4 paku, kemudian di pintu depan belakang 8 paku, 2 lagi boleh di beri suami isteri pakai dan bawa in Sha Allah di lindungi dari sihir dan Ketidakberuntungan.




Kod Produk : PGARMIS 26818
Bentuk : Pemagar Premis
MAHAR : RM 80 /10 bilah


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540




16 ulasan:

  1. As slm ayah..nk tnyer 1set paku ni ade brapa??Sbb sya pnyer da smpai,,tp dlm hnya ade 1btg paku shja..Ikot dskripsi kt mahar tu,,rm80/10btg..Ke sya salah faham ni...mohon pencerahan yer ayah...hehhee..tma ksh

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , 1 set tu 10 batang tuan.. depa salah hantar la tu, tuan whatsapp balik 017825 tu dan minta lagi 9 bilah, bagi perbualan kita di sini kat depa ya

      Padam
    2. sya da wsap ke nmbor yg ayah suoh tu..tma ksh ayah...

      Padam
    3. tok dah maklumkan dorang, utk penghantaran semula. kena tgu restock ya , sebab kita cuma ada1 set ni saja

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami