Khamis, 16 Ogos 2018

MANI GAJAH GUNUNG TEBU







































































































Bulan ni berapa kali dah mai sini... ini perolehan lepas, ketika menulis update ini, tok masih di gunung tebu sedang berehat di sebatang pokok yang besar, hujan kat sini.. mujur la hp tok kalis air.. bawak menyelam pun takpa... dan tok rasa, ni page last tok buat di sini, nak sediakan page jam 9.00malam sat g kat rumah sahaja, insyallah sempat rasanya.. 

Tu lah, ada yang kata tok buat update 1 minggu siap..hahaha... cuba buat sendiri tengok, update 1 minggu... huiiyoooo. hebat2... sebenarnya dalam 1 malam.. kalau tok buat 1 halaman 2 barang pun... amik masa 6 jam.. nampak mudah.. tapi bukan mudah.. kekadang FB mengalihkan perhatian, kekadang anak teryak, kekadang nak kena p kedai , dan paling nyata masa kita buat update tu... kalau internet laju, laju la buat, kalau slow, maka slow la buat, dan keduanya..... nak kena tulis deskripsi.... pelanggan kat sini cukup pantang kalau tok copy paste aje deskripsi lepas.WALAUPUN barang sama, khasiat sama.... depa nak juga membaca CELOTEH terbaru tok.... huhuhuuhuhu... naya Wooo tok... 1 page lain deskripsi.... tapi tok degil juga, kekadang kalau masa tu fix sangat, tok akan copy paste aje halaman lama, dah.... barang sama, khasiat sama... ke guana hahaha.. 

Ok... di atas ni Mani Gajah ...... Sama ekstrim dengan MGS, mani gajah super.. kebetulan ada orang tanya beberapa hari lepas... Blog GB ni memang misteri kan.,. kalau ada yang tanya tu.. lepas 3-4 hari ada la barang tu... Tapi alhamdulillah... tu maksudnya Allah mendengar permohonan dan kemahuan anda. Kami di sini tak merancang... hoh.. kalau orang tanya nak geliga naga, esok boleh cari la p tasik chini..?.. gilo... haha... dah macam takde kerja lain nak buat apo.... bukan.. tapi ikut kepada rezeki.... ada juga yang orang tanya tahun lepas, sampai hari ni pun belum dapat .


Item lama lama ini tok keluarkan memandangkan ramai yang kini bertanya item lama dalam simpanan, mereka menyedari bahawa tok bukan jual ikan, mereka tahu tok meniagakan batu geliga yang mana makin lama dalam simpanan tok, ianya makin power kerana semua item ini tok tapakan di dalam simpanan.bukan sekadar di simpan sahaja, lagi lama tapa lagi power, lagi power lagi mahal hahaha

Item di atas sama kekuatannya dengan Mani Gajah Super

Item Perolehan alam bunian tidak seperti MGS yang di perolehi sekutu

Kekuatan sama dengan MGS

Cara pakai dan pantang sama dengan MGS sekutu



Kod Produk : MGGT 27516
Bentuk : Mani Gajah G. tebu
MAHAR : RM 900

PROMO RAYA HAJI
RM 200


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami