Khamis, 9 Ogos 2018

GELIGA BULU CENDERAWASEH KERAJAAN JERUNG



















































RM70
RM 50


Geliga Bulu Cenderawaseh kerajaan Jerung..

Tok pun sebenarnya dah pening dengan nama nama mistik ni. Manakan tidak kekadang batu yang sama lain namanya di kerajaan yang berbeza, alah.. sama macam bahasa dialek kita la... Dialek utara kata gerek, dialek KL kata Basikal, Dialek org muda Beskal.. macam macam hahaha

Kekuatan item ini sebagai medium :

Pelarisan diri dan niaga. Di berikan Tok Hitam sebagai langkah ikhtiar dan usaha barang asbab selepas berusaha dengan tenaga kasar. 

Di pakai sebagai cincin atau di simpan di dalam kantung kain hitam dan di simpan di dalam kawasan kedai dan perniagaan, insyallah mampu membantu


Kod Produk : GBSEH 1818
Bentuk : Geliga Bulu Cenderawaseh
MAHAR : RM 70
RM 50


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


4 ulasan:

  1. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Izin sayo grab 2a dan 3a sedaro tok ayah

    BalasPadam
  2. maaf sya tak jadi grab1a 4a.. maaf tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami