Selasa, 7 Ogos 2018

LEKLAI




Leklai ini antara yang last dalam koleksi lama tok, dan ia di canai sebagai batu cincin .. kalua ikutkan trend batu cincin sekarang org suka pakai yang Nampak unik dan alami, terkadang tu bentuk raw lagi.. tahniah kepada pembuat cincin yang kreatif.

Alhamdulillah semua. 

Item leklai ni tujuannya sebagai medium kekebalan darurat.. kalua nak test nyata dan real kena pakai senapang atau senjata api, tak boleh pakai senapang angin, kalua ak test pakai senapang angin dalam vdeo semua orang boleh buat cenggitu haha.. bagaimana?


Anda pernah memiliki senapang angin?.. senapang angin bearing besi di masukkan melalui lubang laras senapang itu, dan ia mestilah dalam keadaan menegak, kalau tak peluru besi ini akan meluncur jatuh semula. 

Cara nak buat konon test pakai senapang angin bukan susah, bulu ayam ni kedudukannya rapat.. kalua letak batu kecil dalam bulunya pun batu kecil ini takkan jatuh dengan mudah.. so..letakkan dulu peluru ini ke badan ayam.. open video dan pegang senapang. masukkan peluru ke dalam laras.. kemudian video di halakan kepada ayam, masa ni ler senapang itu larasnya di halakan ke bawah so bearing akan jatuh semula keluar dari laras, then terus aim kepada ayam, video akan menunjukkan penembak bersedia menembak dan picu di petik … Zuup… tekanan angin keluar dari laras senapang dan ayam di selak, taraaaa.. ada bearing lekat di sana… then masuk youtube, nak jual RM 100,000 ..standard dah tu hasil usaha kerja yang kreatif. 

Terbaik ialah kamera di dalam kedudukan di belakang penembak, dan 1 lagi kamera di dalam kedudukan tepi dan 1 lagi kamera di dalam kedudukan belakang ayam iaitu arah depan senapang. itu baru real bagi tok.  

Kod Produk : LEKLAI 1818
Bentuk : Leklai siam
MAHAR : RM 80


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






6 ulasan:

  1. Assalam tok.Haha..mereka ni masuk kelas perfileman ni tok.ilmu trick kamera penuh didada.trick kasi cekik orang.dia ingat semua orang bodoh ke.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt .sebab tu lah tok sendiri x mau nak buat demo test2 ni. Semua pakai trick

      Padam
    2. Assalamualaikum tok. Sy orang baru. Sy dah komen grab. Macam man nk taw sy punya grab tu diterima atau tidak?

      Padam
    3. W.salam wbt. Tanda ialah

      1. Komen di keluarkan
      2. Anda yg pertama grab

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami