Ahad, 19 Ogos 2018

PENANGKAL SIHIR PUTERI DAHLIA














ITEM RARE DAH TIBA



YANG DI NANTIKAN OLEH RAMAI

Penangkal Sihir Puteri dahlia kerajaan Jelebu ini adalah sejenis Batu Petir NAGA dan ia di gunakan di dalam ikhtiar :

Perisai dari sihir

Kekebalan darurat

Penaik semangat diri 

Kekuatan Pukulan dan ketahanan badan dari Pukulan

Alhamdulillah ia alami dan tidak memerlukan penjagaan dan pantangan yang khusus. 


Kod Produk : PSPD 15718
Bentuk : Penangkal Sihir Puteri Dahlia
MAHAR : RM 250
RM 200


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum Tok Ayah.. Mana lagi baik antara yg ini dgn PSPD yg Leo maharkan masa bulan puasa haritu.. Yg haritu jenis batu serai kan Tok Ayah? Cuma cutting laa unik skit.. Meoow =^•^=

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tu bukan batu serai, tu batu di atas juga leo, cuma cutting batu serai. sama, cuma org kekadang nak pattern lain

      Padam
    2. Oooo.. Okay Tok Ayah.. Faham2.. Leo ingatkan batu jenis lain td.. Maaf diatas kekeliruan.. Terima kasih Tok Ayah atas pencerahan.. Meoow =^•^=

      Padam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah.berjodoh juga kita.tak dapat Puteri Dahlia,dapat batunya.berguna juga.nt sy PD sy roger ye tok.tgh keje.

      Padam
    2. Ada tu dok memerhati tuan jebat. Cuma dia confuse. Setahu dia hang jebat asal melaka. Mungkin dh pindah nogori ke xtaula. Heheh

      Padam
    3. Haha..kok nk cinto sojati.apo ado hal merentas melako ko nismilan tuan.

      Padam
    4. Assalam tok.payment done.detail send to bonda.nt pesan kat bonda tgk whatsapp ye tok.

      Padam
  3. Balasan
    1. Berkat guts tok. Ape yg diagak banyak kali terjadi betul. Tp yg ni mmg sah2 kena grab dulu. Sbb pasan pun kul 2. Post dari kul 12 td. Hmm

      Padam
  4. Assalam tok.maaf bertanya.nk buat cincin nk kena kulit atau tak tok?

    BalasPadam
  5. Assalam tok.GUSAWA dan PSPD dah terimo td.siap buek cincin dah.mongancam boto PSPD ni tok.batu ni mmg cutting siap bg kena kulit dah.hitam solid menawan.pueh hati bilo kek jari.tq tok mahar brg best2.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami