Rabu, 8 Ogos 2018

RAJA MANI GAJAH






Raja Mani Gajah. Nah masuk pun dia punya Deskripsi hahaha. Maaf la nah sebab lama menunggu , tapi habuannya di bawah lah. 


Raja Mani Gajah Lajen dari edisi ke dua Blog Ini. Ada yang kata Carnelian, maaf kami sudah pun memberikan contoh di dalam halaman Carnelian, sengaja Tok Cari dan beli dari seorang peniaga di Kelantan.

Sebiji x sama dengan RMG atau MGT.

Baik Warna, struktur dalaman dan uratnya

Carnelian dalamannya macam kristal dan kebanyakannya ada retak kerana batu ini tidak kuat semasa mencanainya. 

Sementara RMG atau jenis mani gajah amat keras semasa mencanainya dan ia mengeluarkan bau Hanyir semasa proses mencanainya. 

Raja mani Gajah bukan selalu ada dan bukan selalu kita dapat maharkan di dalam blog  sekarang ni memandangkan amat sukar memperolehinya baik di pasaran semasa atau secara ritual , ini kerana fitnah.... jika ada sesuatu barangan alam bunian di kata macam macam, di fitnah macam macam, orang sana akan " Merajuk", tapi bagus juga, bila mereka merajuk barangan ini akan bertambah rare lagi, harganya juga akan melambung lambung


Mani Gajah jenis raja ini jika di gosok ia akan semakin melekit di jari , kesat permukaannya, makin lama makin kesat. 


Kegunaannya ialah untuk :


Haaaaaaaaaaaaaaaa


Pengasehan kepada pihak wanita dan lelaki


Di mana auranya akan menarik aura minat lawan jenis untuk suka kepada pemakainya. 

Ringkas sahaja penerangannya, tapi yang dah cuba pakai sejak dulu kata, alhamdulillah , yang dah nikah pun ada aih. 



Kod Produk : GB2 1818 1A
Bentuk : Raja Mani Gajah
MAHAR : RM 350
RM 250




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


6 ulasan:

  1. Salam tok nk tnye . Org ckp batu mg ori klu ltk dlm mnyk wangi xde alcohol lalu diletakkn dlm busut slame sminggu ia akn jdi mnyk pgasih . isn't true tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Org Cakap Tu ramai. Buat menjadi tu belum tentu

      Padam
    2. Betul tok..beli, pakai Dan yakin insyaallah menjadi..tkpayahlah nk susah2 bagai..benda dh mudah buat apa nk susah2..benda alami bila kita pakai automatik ia akan berfungsi mengikut aura pada diri kita.yang penting yakin dgn kekuasaan Allah kerana dia menjadikan sesuatu benda Bukan sampah tetapi setiapnya ada kelebihannya Dan keindahannya..Itu yang saya belajar dari tok di blog ni.. Alhamdulillah ..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami