Sabtu, 18 Ogos 2018

MANI GAJAH POWER
























































Mani Gajah Super. Jeng jeng jeng, Alamakkkkkkkkkkkkkkkk masuk promosi Iduladha la pulakkkk kan... Bukan senang benda ni nak tok select jadi item promosi tau, sebab nak dapat dia nu 700km beb... dan sekarang jenis ni dah payah nak dapat, kalau dapat pun tok terpaksa jual dalam RM 500 ke atas.. Tak caya nanti tengok je lerr.. 


Mani Gakah Super , makin di gosok makin melekit lekit, awww gitowww. hahaha. Tok kalau boleh seloroh macam ni , maksudnya dah sihat 100% alhamdulillah.. 

Di pakai di jari sebagai cincin, boleh kalau kena atau tak kena kulit, xda masalah pun. 

Pengasehan UNGGUL gila Babang di abad ini dengan izin Allah SWT. Alhamdulillah... Eh tak leh tulih banyak banyak, murah je ni, upah bebel takde wakakakka..



Kod Produk : MGSUPER 16818
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : RM 450

PROMO IDULADHA
RM 199.99


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


8 ulasan:

  1. Assalam tok.maaf bertanya.sy nk tahu tahap kekuatan pengasehan mani gajah.cth,
    1.MGS
    2.MGT

    BalasPadam
    Balasan
    1. HAK ALAM KITA

      1. MGS
      2. MGT
      3. RMG
      4. QMG
      5. MGK
      6. MG


      ALAM GHOIB

      1. MGT
      2. GMGB
      3. MGBULUH

      Padam
  2. Alhamdulillah tok.syukur sempat rembat MGT Bunian tok pd harga xmasuk akal.huhu

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami