Isnin, 27 Ogos 2018

TELOR CENDERAWASEH

































Nah.... mungkin ramai yang pernah nampak benda ni, tapi tak tahu apakah kelebihannya dan kegunaannya.

Ingin di maklumkan item ini sama dengan PENARIK BISA BERWAFAQ dan keampuhannya lebih lagi , malah di gunakan oleh bomoh bomoh di sekitar Johor .. Yang rapat dengan tok ialah Bomoh Johor lama. la ni duduk di Melaka. Di Melaka pun dia masih pakai batu ini. 

Batu ini di Gelar Dengan Nama TELOR CENDERAWASEH sejak dulu lagi... Ada yang ori dan ada yang tak ori... 

Yang Ori bila suluh dalamnya kuning

Yang Tak ori bila suluh ia putih sahaja. 


Barang ini asal muasal dari alam Ghoib dan di berikan bagi kegunaan Perubatan... Ni tok nak bagi . kepada bomoh luar sana, pengamal perubatan luar sana.. Ini barang WAJIB ada. 

Cara yang mudah dan penjagaan yang amat mudah sekali 

CARA GUNA

Bagi pesakit pegang kiri dan kanan, duduk melunjur sambil badan bersandar. Biarkan selama 20-30 minit sambil nonton TV pun boleh. Tangan mestilah menggenggam telor ini dan di letakkan di atas kaki ( peha ) sambil rileks sahaja. 

Jika tak cukup telor ini dan anda ada penarik bisa berwafaq, boleh juga gunakan ia tapi kalau nak ampuh , yang ini lah ampuh dan cepat. yang wafaq tu tambahan sahaja. 



PENJAGAAN

Setelah ramai menggunakannya, rendamkan ia ke dalam air mawar yang diisikan di dalam bekas kaca dan letakkan 3 jenis bunga di permukaannya, tutupkan dengan kain kuning, Cara ini untuk memperkuatkan dan menstabilkan kembali kekuatan penarik bisanya. Bukan selalu.. seminggu sekali.. anda sebagai perawat mesti ada hari cuti kan?... hari cuti tu lah rendam kan... 


Teknik ini tanpa anda perlu ada pengetahuan tentang perubatan pun, budak sekolah yang tak tau apa apa pun boleh buat perubatan cara ini, kerana total ia dari telor ini. 

JAMINAN TOK MUDA

Tok Bagi Jaminan 1 Tahun

Sekiranya anda melakukan perubatan menggunakan medium ini TAK MENJADI... Duit anda akan di pulangkan, usah khuatir

Tok berani bagi jaminan kerana dulu , tok sendiri menggunakannya. Jika tanya kenapa sekarang dah tak guna.. jawapan ini harap tidak mengecilkan hati

Setiap dari kita dan ilmu kita ada perbedaan dan tahap, kita semua bermula dari bawah. Peringkat dan derajat kita akan semakin naik dan naik dengan syarat kita mestilah melalui setiapnya

Syariat
Tariqat ( perjalanan )
Hakikat ( Kebenaran )
Makrifat ( Dekat dengan Allah )


"Kenalilah Dirimu Kemudian Kenalilah Aku, Setelah Kamu mengenaliKu maka Binasalah Kamu " 

Sekiranya anda kini sedang tercari cari, baru ada minat nak belajar ilmu Allah yang lebih lagi maka kamu berada di tahap Tariqat yaqni perjalanan

Dan apabila kamu sudah mengetahuinya, maka kamu berada di Jalan Hakikat, yaqni jalan kebenaran.. Namun ingatlah jika kamu terlalu lama di jalan Kebenaran ini, lama kelamaan kamu akan menjumpai Jalan Kepalsuan dan kamu akan terus tersesat

Makrifat pula ialah jalan yang tidak boleh di pelajari, jalan yang tidak ada tapi ada. Ini hanya di pilih Allah dan mereka ialah Waliyullah. Waliyullah ialah mereka yang suka menyampaikan akan Jalan Hakikat yang benar dan mereka tidak memerlukan apa apa kecuali Allah SWT

Kod Produk : TSEH 26818
Bentuk : Telor Cenderawaseh
MAHAR : RM 500 

Promo Hari ini Sahaja
RM 250

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540



13 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. PD tok..tok nnt bls kt rmg..sy ada tnya something tu

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. ahmad-tok ruh dan jiwa itu sama atau ada perbezaan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi tok ianya sama, yang membedakan cumalah kefahaman dan bahasa, bahasa ialah kod, dan kod selalu juga di pecahkan untuk pemahaman yang kebih mendalam

      Padam
  5. Assalam tok.PD tok.detail sent to bonda.alhamdulillah.baru ada rezeki.

    BalasPadam
  6. Assalam tok.3 jenis bunga ni tiada pengkhususan ye tok.xkisah bunga jenis apa.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami