Isnin, 13 Ogos 2018

SEPASANG BULU PERINDU





Kalau orang jual MINYAK BULU PERINDU...tu namanya mengarut

Tapi kalau orang jual Bulur perindu saja macam ni itu mungkin betul


Bulu perindu ialah sejenis tumbuhan Herba dan bulunya boleh bergerak di dalam air atau terkena asap dekat bara rokok. 

Di atas tok sudah jampikan dengan ayat ayat suci sebagai SUMPAHAN mengeratkan hubungan. 

Kalau hubungan anda retak, susah, dengan sesiapa pun lah

Isteri

Majikan

Sahabat

Adik beradik

Ibu dan Ayah

Suami

Dll


In Sha Allah di atas adalah sebuah witchcraft yang ber energy tinggi sebagai medium mengukuhkan kembali hubungan yang retak.

Cuma anda perlu buat 1 benda sahaja. 

Ambil samada rambut, kuku, sisa kulit, atau sepaling tak ada air tapak kakinya, kan bila masuk bilik air dan keluar ada kesan tapak kaki kerana masih basah?... ambil pakai kapas air ini dan masukkan dalam botol ini.

Jika rambut . ambil rambutnya dan pintalkan dengan rambut anda, jika kuku atau sisa kulit ( daki ler ) ambil dan masukkan dalam botol ... sama juga barang tubuh anda kena masukkan juga yang sama jenis, kalau dapat hak dia kuku, maka hak kita juga kuku, mana mana jari tak kisah asalkan kuku ler, kalau rambut, ambil rambut anda dan pintal sekali dan masukkan dalam botol ini.

Balut dengan kain kuning atau hitam atau merah atau boleh ketiga warnanya, dan gantungkan di pokok mengadap matahari terbit.

Item ni boleh buat kerja jahat, Tapi MINTA MAAF tok tak ajar buat kerja jahat.. item witch craft macam ni serba boleh..tapi kalau anda pandai olahkan ia , itu tok nak kata apa kan..


Kod Produk : B.PERINDU 1818
Kuantiti : 7 Sahaja
MAHAR : RM 70



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

17 ulasan:

  1. Assalam tok..madu kelulut GB masih ada lg stok x?..320 ml bpe maharnya tok

    BalasPadam
  2. kalau orang jauh boleh guna gmbr tak ?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami