Khamis, 9 Ogos 2018

ANTING2 / LOKET GELIGA DELIMA SINTETIK

































Antara Item sintetik yang gagal di dalam penarikan akibat kekuatan zikrullah yang berkurangan... ini antaranya.. usah risau tok dok keluar pelan pelan dah barang yang keluar dari penarikan akibat kekurangan kekuatan zikrullah, ada antaranya anda boleh geleng kepala woo , jangan wat men. 


Ingat tak lagi Geliga delima yang lonjong tu?... yang kita maharkan lepas?.... 

Ini jenis sama tapi di jadikan pakaian sebagai subang atau buah rantai kepada pemakainya. Asalnya asli, tapi kalau main dengan zikir kurang ni datangnya jadi tak sempurna, jadi sintetik. 

Keunikkannya.. ia asli buntat/geliga delima dari buah delima tapi datangnya gagal sebagai batu asli... masih boleh buat kira, sapa kat tak boleh, kalau jumpa guru guru pandai buat , boleh buat pertukaran.. ni tok kata saja, tok janji kan apa apa sebab lain guru lain pula ceritanya.


Jenis ini ada khasiatnya yang diisikan iaitu :

Kekuatan tenaga dan tenaga dalaman

Penunduk manusia dan Jin dengan izin Allah SWT



Kalau Nak isi dengan benda lain, sila kasitau, tok akan batalkan isian sedia ada ini dan gantikan yang baru. Benda kita buat apa masalah?


Kod Produk : GB8 1818 1A
  GB 1818 2A & 3A
Bentuk : Buah rantai/ anting2
MAHAR : RM 50
RM 30


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540














2 ulasan:

  1. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Izin an sayo grab 1a,2a dan 3a.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami