Rabu, 8 Ogos 2018

AMARAN PERMAHARAN GELIGA BUNIAN

Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera. 

Bagi makluman newbie di halaman blog ini. Setiap PERMAHARAN anda perlu melalui bank akaun geliga bunian samada Maybank atau RHB sahaja. 

No akaun kami yang sah ialah

Maybank : 5510 1669 1626 My Gemstone

RHB : 2012 9160 00660 3 My Gemstone

Ataupun paypal yang tertera di header blog ini.

PERMAHARAN di luar akaun ini adalah TIDAK SAH dan item item mistik yang di Maharkan di sini dan di pandu bayaran ke akaun yang lain adalah di haramkan sekaligus menjadi racun pula kepada diri. 

Terkecuali kepada semua dropship kami yang membeli di sini dan melakukan PERMAHARAN semula seperti di 

Instagram
Facebook
Blog lain

Maka ia tidak menjadi masalah kerana mereka sudah mendapat keizinan mandat dari kami di blog ini. 

Apa yang ingin tok jelaskan ialah apabila anda membeli di blog ini lalu di berikan akaun lain.maka pembelian itu tidak sah dan tidak halal. 

Sekiranya ada. Anda di kehendaki melaporkan segera kepada no aduan kami di


01111113044

Terima kasih

12 ulasan:

  1. Assalam tok.TERBAIK.sendiri ada akal,sendiri mau ingat.beli brg mistik ikut pintu belakang.lg mau tanya ada balasan ka klu bikin itu mcm.

    BalasPadam
  2. ada lagi ke cerita lama ni? Tok...

    BalasPadam
  3. Ada masalah lama berulang kembalikah tok..

    BalasPadam
  4. Ya tuan2 semua. Perlu dibanteras lebih awal supaya tidak menjadi parah..

    BalasPadam
  5. Dulu dah pernah berlaku sekali tapi staff Tu dah kerja dengan kita 3 tahun baru buat hal.

    Ini jualan brg mistik. Yang mana jadi dulu ada yang tengah senang pun jadi hidup tak senang dah la NI. Ada yang sihat masuk spital gila pun ada dah

    Tok cuma nak org org Yg deal belakang ni buat aduan kat tok . Kalau tak terima lah nasib.

    Ingat ni juai ikan kat pasar ke apa?... Melayu ni lah dia.kalau kita nak tolong.dia nak buat kita ni punoh ranah terus.

    Akibat ketamakan diri org lain Yang jadi mangsa keadaan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau nk deal stock belakang dapur pada pendapat saya biarlah direct dengan tok atau bonda pasni..kerana stock belakang dapur lebih selamat Dan berkesan bila kita direct dgn tok atau pun bonda tanpa melibatkan orang ketiga..

      Padam
  6. Tok, sye ingt kes cmni x berlaku dah.. aritu sye mahar item tapi last2 dpt tau dah xde.. walaupun sye yg grab di blog dulu.. tapi tetap bersangka baik yg item2 tu diambil alam sebelah sana semula, maybe bukan rezeki sye.. yg penting sye masih yakin dengan pihak tok.. insyallah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hurm. Terima kasih tuan. Item yang perlu hilang dah lama hilang. Yang masih ada tetap ada.

      Padam
    2. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

      السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
      Tok ayah ado nombo pone posonal tak.ado hal nak mintak an pondapat

      Padam
    3. 01133012715, tapi buat masa skrg tok belum boleh balas sebab tok kalut dengan ritual

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami