Khamis, 9 Ogos 2018

MANI GAJAH TERUNA BUNIAN














RM450
RM 100


Bab cukai... plz jangan block blog ni sebab ia x kena cukai, nanti saya ganti dengan kompeni lain, kebetulan sedang import gadget best best dari Japan, Us dan Germany....so dengan itu... blog ni free la cukai.... k

;p

==============================

Alhamdulillah di atas ialah jenis Mani Gajah Teruna MGT, dan alhamdulillah stok pun dah nak habis dah.. tunggu masa nak close saja stoknya.

Tau dah kan khasiatnya mani gajah teruna... bagi yang baru.. kalau pakai pc sila lihat sebelah kanan tu ada ruangan " Item carian anda " taip ja " MGT " , apa saja la , kebal ke, pelaris ke.. sebagai rujukan.. page lama kebanyakan dah habis itemnya. merujuk boleh la


Kod Produk : MGTB 1818
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 450
RM 100



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. Grab 2a kalau dapat.. Tak dapat tkapalah tak nampak tadi huhu.. Redha jer la

      Padam
  2. Maaf tuan2..ada 2 tu. 1a dan 2a. nyatakan tuan grab yg mana 1 ya

    BalasPadam
  3. Moga bertemu jodoh dgn gajahlah ini kali tok.haha.klu mengena.sy bank in.pos hari ni juga ye tok klu boleh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah tuan.. Ada tu 1a..saya mau yg 2a tapi tadi ingatkan ada satu item rupa2nya ada 1a.. Tkapalah kalau bukan rezeki kali ni

      Padam
    2. Alhamdulillah.terima kasih tuan tentera

      Padam
    3. Sama2 tuan jebat.mani gajah teruna ni dh menjadi legenda di blog gb nih.. Awas!! Jenis ni memang mengancam penangannya.. Sila jaga mata anda ketika berjalan dgn isteri.. Ada yg melirik manja dan menunggu respon dari kita.. Hahaha..kalau nakal memang kena cubit nanti dgn isteri..

      Padam
    4. Haha.rindu zaman bujang dulu tuan.tu pasal mahar juga kat tok.kebetulan tok jual murah gila.mana nk dapat harga mcm ni.klu otai mcm tuan tentera dah bg warning mcm ni.xkn sy sangkal ia tuan.punyalah menahan diri dr beli item pengaseh ni.last2 tewas juga sy godaan sang mani gajah teruna ni tuan.haha.in shaa Allah.moga Allah kekalkan keharmonian rumah tangga sy.klu ada rezeki lebih.apa salahnya kan

      Padam
  4. Baik lah tuan2..
    1a tuan Jebat.
    2a tuan izam carnage

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.terima kasih tok.nk share sikit tok.den jumpo blog tok ni sojak 29/3/2018 khamis 10.30 mlm.maso tu item first sy grab,kecubung indera sakti.sojak dr tarikh tu.smpi la ni.rasonyo xponah laie la xbc blog tok ni setiap hari.hari2 bc tok.kdg tgk item melepas.kdg item dapat.kdg tgk jo ha.kecewo pulus tongah xdo.haha.kdg jamu mato jo.klu sy xmahar pun.alhamdulillah.masih dapat ilmu dr tok.terimo kasih tok.TRUSTED SELLER.BARANG BEST.SIAPA BOLEH NAFIKAN??cukup tok.kang kok ado kato den jek tok lak.haha.bkn apo.bondo ikhlas dari hati ha.kok simpan sendiri rugi.den ilhamkanlah.supayo tok happy sikit hari ni.

      Padam
    2. Alhamdulillah terima kasih tuan, segala pujian bagi Allah. Tok cuma hambaNya Sahaja yang menurut perintah Sang pencipta atas amanah dan tugas peranan yang berikan kepada tok ini, ilmu dan pengetahuan ini ialah amanah, dan tugas. Dan tok cuba jalankan dengan sebaik mungkin.

      Alhamdulillah.

      Padam
    3. Samo2 tok.PD tok.detail send to bonda.

      Padam
    4. Minta bonda tgk wasap ye tok.bonda ckp nk pos ptg ni.moga esok sampainya.

      Padam
  5. Assalam tok.MGTB dah terima.collect kat pos.sejak tukar alamat pos ni.lebih mudah.cepat.dan yg penting brg sy secure tok.terima kasih tok.

    BalasPadam
  6. Slm tok. Nk mnta pengesahan siapa sebenarnya yg dpt item 2A? Ini kerana Tn Izam Carnage tdk mmbuat pengesahan pmbayaran item di blog. Trima kasih tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dapat kepada abg ram.. Tempoh grab 12 jam jer tanpa prejudis

      Padam
    2. ya 12 jam.. kalau 3 tahun lepas memang 24 jam

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. negara saya semalam wang kirim semua tk buka hari merdeka

    BalasPadam
  9. Minta maaf bukan rezeki tapi tkpe sya mencuba lagi.. Lagipun item tok mmg power jadi In Sha Allah sya dpt ape yg sesuai dgn sya. Tahniah Abg Ram..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami