Sabtu, 11 Ogos 2018

GELIGA CEMPAKA KUNING




























Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera. Alhamdulillah dan pertama sekali ayah minta maaf lah kepada mereka yang hantar whatsapp ke hp peribadi ayang dan belum terbalas , ayah baru selesai melakukan ritual mingguan, tapi ayah tak keluar mana mana.. musim hujan, urat pun tangkap sakit, ayah jalankan di dalam rumah sahaja, ibadah di mana mana sahaj kita boleh lakukan, ke hutan tu sebab nakkan ketenangan, tapi kalau di fikirkan rumah ayah sekarang ni lebih sunyi dari hutan belantara, dengan belakangnya ada kuburan, dan rumah ayah di hujung sekali dengan jauh dari jalanraya, sekitar 700 meter jugak lah. Kekadang masuk juga ke kuburan tu melawat..bukan bertapa.. ayah tak suka bertapa di kuburan memandangkan menghormati jenazah di sana , tidak mahu menganggu ... kita pun nanti dah meninggal..kita nak ke ada org atas sana duk buat hiruk pikuk di sana.. mungkin akan ada org cakap bila kita dah mati roh kita di alam tertentu, betullah tu, ayah cakap ni bahasa pasar saja, bahasa yang akan org kampung cakap pada kita jika di ketahui mereka hahaha.

Semasa ritual di rumah pun banyak juga barang hadir dengan izin Allah SWT, rumah ayah berhadapan banjaran nakawan, betul betul berhadapan, di belakang pula menghadap bukit jerneh tempat ayah suka bersuluk semasa muda dulu. tiada halangan bukit lain atau bangunan, clear jauh mata memandang. Tu hari ada jemaah dari Kola nerang hadir pun mereka sempat menerima depan mata mereka ole ole dari bukit jerneh selepas 13 jam berbual dengan ayah dari malam sampai ke pagi , Alhamdulillah rezeki mereka lah. 

Geliga Cempaka Kuning ini di hantar Oleh Kerajaan Nakawan sebagai medium Keagungan diri, medium Penaik aura diri dan seterusnya pengasehan dengan izin Allah SWT. 

Dalam budaya kita sebagai orang melayu yang kaya dengan ilmu pengetahuan , bangsa kita mengamalkan petua petua yang di pelajari dari alam, kerana alam itu ialah Guru Manusia . Ada petua.. kalau org kita kini yang bersifat baharu nak kata itu ini maka kita ini bangsa apa pula, seolah kita nak kata org lama lama ni jahil, takda ilmu.. sedangkan kerana ilmu merekalah kita kini aman damai, bahagia dan selamat dengan izin Allah, perlu ingat suatu masa dulu Portugis nak Jajah Melaka , dok pusing situ saja berapa belas tahun?.. tu dia hebat tak hebat ilmu melayu dulu dulu..kita saja zaman ni cakap pandai, tapi membidik pistol pun tak pernah, jangankan M16 haha. Tu pun nak sembang lebat lagi, tatau la, dah la ilmu batin zero, ilmu perang zero, belum masuk taktikal. 

Nasihat tok, kita ni kena sentiasa muhasabah diri, jangan lah jadi bodoh sombong. kita kena akur kerana org dulu dulu lah kita selesa kini, itu fakta yang tak dapat di gubal dan di persoalkan lagi


Kod Produk : GCNING 1818
Bentuk : Geliga Cempaka Kuning
MAHAR : RM 97.25


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





3 ulasan:

  1. Assalam tok.terima kasih memberi nasihat dan ilmu.sedikit sebanyak dpt juga sy gambaran keadaan persekitaran umah tok.wlupn pernah nyaris nk smpi umah tok ms raya lps.tp sy blh bayangkan keadaan persekitaran umah tok yg tok gambarkan mmg indah.Negeri Perlis mmg indah tok.dgn kehijauannya semulajadi.Perlis secara peribadi sgt tenang utk sy.bila smpi,rs seperti xnk blk tok.sy doakan tok diberi kesembuhan dr penyakit dan seisi keluarga tok mendapat keberkatan Allah.

    BalasPadam
  2. Takpe tok.suatu.ms pasti tok balas pesanan.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami