Khamis, 16 Ogos 2018

CINCIN KEBAL ASID






Alhamdulillah selesai urusan Tok di Pattani , ulang balik semula ke Perlis.

Tadi Di Pattani tok berjumpa sahabat lama dan kemudiannya kami terus berjumpa 1 Baba iaitu Tok Guru di Pattani bagi 2 tujuan, Berubat tu sudah semalam Satun.. Haaa Satun hahaha... Ya Semalam tok di Satun kemudian terus ke Hatyai bersama teman dan hari ini pada tengahari tadi kami terus menuju ke Pattani.. Bayangkan tok sebenarnya nak p Satun saja, tak bawak apa langsung, baju, barang barang mandi dll... Main redah..ini lah kalau dah jumpa member haha. Petang tadi berjumpa dengan Baba, terus pecut balik.. 2 jam sahaja berjumpa Guru Baba, Baba ni Orang Besar Pattani dan kerjanya ialah menikahkan orang hehehe... so alang alang berjumpa dia... maka tok pun..ehem..menikah la sorang lagi dengan Bonda memberi keizinan hehehe.. Alhamdulillah Rejeki 2 jam org kata..siapa sangka 2 jam itu boleh bawak balik 1 bini... ahaaaa... Wife tok kali ini berusia 22 tahun.. syukur alhamdulillah... Terpinga org Majlis Ugama Islam kat sana , ibarat Bidan terjun... tak rancang tak apa.. zupp nikah ... dengan wife 1 ada kat sebelah... Timb Qodhi tanya " Pakai ilmu apa " hahaha... ada laaaa. 

Kenapa?... tak percaya ka?... ayah gebang?... hihihi...

Gebang apa kalau bukti ada.. tengok bawah la beb... tu la org suruh pakai minyak Raja Isteri tak mau... Berkat Doa Ayat Ayat suci jugak lah dan dengan izin Allah SWT







Baik, berbalik kepada Item di atas.

Item atas ni kebal asid.. pegang ia dan celup jari dalam asid cuka getah tu nak putaq ka, nak belit ka..boleh belaka kakakakakkaka.... In Sha Allah. 

Pakai di jari mana mana pun takpa dan ia xda pantangan. Selain kelebihan tu ia juga ada kelebihan lain yang amat berguna dan ampuh dengan izin Allah SWT


Kekebalan asid pada pemakai

Perubatan saka dan gangguan Jin

Penguat Badan dan kekuatan Pukulan di tangan

Penimbul ( org pukul tak sakit )

Pemagar sihir




Barang ada 1 sahaja.. Ya.. siapa cepat dia dapatlah... dan ini pun bukan barang baru, ia dah berusia sekitar 9 tahun. 


Kod Produk : CGB12 25718
Bentuk : Cincin Kebal Asid
Saiz : 20
MAHAR : RM 250


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


20 ulasan:

  1. Salam Tok , ada jual tak minyak raja isteri...nie tak kahwin lagi tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, sentiasa ada stok dia tuan, brg baik tujuan baik memang sentiasa ada, kalau PA kata dah habis, suruh dia tanya tok, minyak tu memang tok simpan celah ketiak pasai banyak staff dok cuba jual belakang tok. bahaya

      Padam
  2. Balasan
    1. selepas 12 jam akan datang iaitu jam 13.03 am malam ni kalau tuan TF tak PD, maka silakan terus PD ya tuan Mazlan

      Padam
  3. Assalam.tahniah tok.dlm sakit datangnya ubat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, alhamdulillah rezeki sabaq 1 minggu ni tuan.. Allah uji kita sakit. tapi kita sabaq..kita tahan,kita nikmati kesakitan itu, macam tok dok cakap lah... jangan merungut.. kita nikmati dulu bukan senang nak dapat sakit kalau Allah tak izin.. sakit tu nikmat juga, sebab tu org beriman bila sakit dia ucap " alhamdulillah "... kerana setiap sakit itu menebus setiap dosa dosa kita. Dan jika kita bersyukur dan bersabar, maka Allah akan memberikan sebenar benar nikmat.. haaa tu belum dia bagi bidadari syurga tuan, nikmat tu.

      Tapi bila sampai ia mengancam nyawa..kita tak boleh biarkan dah.. kita kena minta pada Allah, Ya Allah cukup dah, aku dah menikmati semua yang kau berikan dalam waktu terdekat ini, aku bersabar , namun jika pembuat sihir ini sudah melampaui batasan maka kau pulangkan nikmat ini kepadanya dan berilah dia juga menjadi org org yang bersyukur seperti aku... kemudian baru kita buat apa perlu buat.

      Bila sihir tu balik kepada dia, dia tak sabar, dia merungut, maka Allah akan murka kepadanya... "sesungguhnya engkau bukan orang orang yang bersyukur seperti HambaKu yang engkau duga itu, maka selagi engkau merungut, maka selagi itulah aku akan mengujimu sehinggalah engkau menjadi orang orang yang pandai bersyukur."

      Maka apabila org itu sudah mulai sedar akan kesalahannya , oh macam ni sakitnya org kena sihir yang aku hantar, Ya Allah aku berdosa... aku berdosa... Maka ketika itulah Allah akan memberinya NIKMAT penyesalan, dan Allah akan Ampunkan dosanya sekelip mata.

      Itulah cara kita hidup di dunia ini... Bukan dengan kita merungut , kemudian kita berdendam..itu bukan yang Allah mahukan... kita sudah mengikut hawa iblis... Maka keduanya Akan Allah murkai

      Padam
    2. Subhanallah..besarnya pengertian dalam kesiratan setiap kejadian.Alhamdulilah,syukur tok dapat atasi dugaan2 ini. Mcmana la dgn kami2 yg imannya tipis ini. Setiap canda ataupun wardah2 penulisan tok,minta halalkan untuk kami jadikan pedoman dlm kehidupan kami.Tahniah atas pernikahan tok. Semoga Allah berkati tok sekeluarga

      Padam
    3. Assalamualaikum Tok Ayah.. Alhamdulillah Tok dah sihat.. Sukur ke hadratNYA.. Aamin amin amin Ya Rabbal Alamin.. Semoga org yg hantar sihir kepada Tok ayah tuu insaf.. Dunia ni hanya sementara.. Berbuat baik laa sesama insan.. Terima kasih Tok Ayah atas nasihat & panduan.. Semoga menjadi panduan untuk Leo juga.. Aamin amin amin Ya Rabbal Alamin.. =^•^=

      Padam
  4. Alhamdulillah.nikmat yg tok terima ni lebih manis dr sihir yg tok alami.betul tu tok.orang yg beriman akan mengucapkan syukur alhamdulillah bila diuji.makan masa nk sampai tahap ni.itu semua dari hati masing2.jika melebihi batas yg sepatutnya,seharusnya kita berusaha seterusnya bertawakkal kepada Allah yang satu.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah....syukur nikmat Allah..Tahniah Tok Mat GB

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Jom la p belah sana. 1 lagi baba di golok dah cakap stock banyak kalau mau. In Sha Allah

      Padam
    2. Yang nikahkan tok tu YANG Dipertua tu.bukan senang .org biasa di nikahkan dengan qodhi je. Hehe.dapat berkat yg DI PERTUA.

      Padam
  7. As salaam 🙏🏼 , slmt pengatin baru Tok Mat handsome.
    Smg dikurniakn kesehatan dzahir bathin serta dibrkati Allah senentiasa kpd kedua mmpelai. 🙏🏼

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami