Khamis, 30 Ogos 2018

BATU SERAI PUTERI LAILA











































Batu Serai puteri Laila Tasek Banding, dari dulu sampai ke la ni , suka sungguh dia jenis jenis batu macam ni. Baik dia pakai sendiri atau dia nak bagi ke orang atau dia nak jual ke orang.. sememangnya Minat org bunian cuma 1 dalam hayatnya.. Kalau dia cintakan seseorang pun, cuma 1 org sahaja. Bertubuh manusia , tapi bersifat ciri ciri Jin iaitu jin ni lurus, tegak..1 hala.... cuma Puteri Laila kacukan dan ada akal hampir kepada manusia. 

Mungkin ramai yang bertanyakan Puteri ni Dah menikah ke?... Puteri ni belum menikah dan tidak akan menikah memandangkan pujaan hatinya sudah meninggal dunia. Kalau sapa ada ayat power boleh mengayat baekkk punya.. apa salahnya mencuba... 

Puteri ini berbadan berisi ... macam siapa tok nak samakan ya..hurm... Ok kenal Dato Vida?.. haaa macma tu lah.. cuma antara dia dan Dato Vida..dia comel lagi hehehe. Dato Vida jangan marah no.. ni bukan dok alam kita..kalau dok alam kita Dato Vida la paling comel lote.. 

Kesemua batu serai ini boleh di jadikan loket dan mempunyai energynya tersendiri. Kalau di lihat mungkin sudah nampak, kalau tak nampak juga , pakailah mata hati, In Sha Allah nampak. 

Ia untuk kerezekian dengan izin Allah SWT itu sudah tentu. 

Mesti di pakaikan di luar baju kerana ia menyedut cahaya dan memancarkannya semula dan mana mana mata yang terpandang cahayanya akan menuruti, kalau kita kata beli, dia akan beli.. In Sha Allah.. sesuai buat Salesgirl, Marketing ex dll...



Kod Produk : BSERAILAILA 26818
Bentuk : Batu Serai Laila
MAHAR : RM 40



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


11 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami