Isnin, 27 Ogos 2018

MATA RIMAU



















































































Semuanya dalam Kelas TERBAIK, Alhamdulillah


Mata Rimau, sejenis permata yang popular sejak dulu hingga kini dari zaman ayah kita sampai zaman kita, kalau dulu P Mekah bawak balik Mata rimau, syok tak sangga.. manakan tidak kat Malaysia masa tu tadak orang jual, la ni..... Online ada, offline pun ada. nasib lah dapat Grade mana. 

Di atas ialah Grade terbaik, tengok la mai dari mana, Alam Ghoib.. Auranya anda sendiri lihat berseri seri dan menikam Kalbu. 

Kegunaannya sebagai Medium :

Penggerun musuh

Mampu reflek cahaya dalam gelap macam mata rimau 

Penunduk musuh 



Boleh diisikan dengan pengasehan tinggi jika mahu dan membatalkan kelebihan2 di atas insyallah



Kod Produk : MRIMAU 25818
Bentuk : Mata Rimau
MAHAR : RM 60
RM 50



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

31 ulasan:

  1. Grab 1A, 2A dan 3A tok...

    BalasPadam
  2. Assalam tok..jika nak isi ayat pembinasa Suratul Yassin 66-67.. Bleh x

    BalasPadam
  3. Salam tok. Antara minyak dewa semata & minyak galak; mana yg lbh ampuh?

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. payment done tok 1A,2A,5A

    BalasPadam
  6. As slm ayah...mmber mntk tlg sya grabkn 7a kalu ade rezki..tma ksh ayah

    BalasPadam
  7. tok...mr zack cakap mata rimau ni ada pada bonda dan tok dengan bonda pulak tengah outstation. So barang tu lambat sikit hantar ye tok? Bila agaknya boleh pos tok? Maaf bertanya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya. Bagi pada nombor bonda. 0126845231. Akan di hantarkan dari ganu

      Padam
  8. tok...batu mata rimau ni boleh ke perempuan pakai

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe....nak bagi orang gerun tok bukan bagi orang lagi tertarik...hehehe. nak bagi isteri pakai

      Padam
  9. Assalamualaikum tok nombor bonda jj 0126845231 tkder wsap pon tok..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami