Isnin, 27 Ogos 2018

QURAN ISTANBUL









Ya... Ini ialah Quran Istanbul, Memang gelarannya dari dahulu sehingga kini begitu. Tok sebenarnya tak berapa faseh akan kegunaan quran ini, namun ada orang menyatakan sesiapa yang menyimpannya boleh halimunan jika memerlukan, dan ada 1001 rahsia lagi mengenainya..

Jika ada yang lebih tahu, minta berkongsi di sini untuk tatapan kawan kawan..sekurang kurangnya ia adalah 1 ilmu.

Quran istanbul ini ada 1 sahaja, Bukan barang tarik Tok , tapi barang Perguruan rakan Tok yang Tok percaya, Tuan Masdi ( Pelanggan GB ) pernah bercakap dengannya melalui H/P suatu ketika dahulu tadi. 

Sapa cepat dia dapat........ sila hormati rakan anda yang GRAB dulu ya....

Jadi ...sila GRAB dalam ni....


Kod Produk : QURANIS 26818
Bentuk : Quran Istanbul
Kuantiti : 40 set
Stock Dapor : 80 Set
MAHAR : RM 30

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540




30 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan...

      BAKI : 119 set


      JANGAN ANGGAP BRG BANYAK AKAN TAHAN LAMA TAU, SEBAB KITA ADA PEMBELI OFFLINE DAN PEMBORONG..huhu.. so yang di peruntukkan di dalam blog ialah 40

      Padam
  2. Tok blh kongsi mcm maner nk amal kn Quran Istanbul ni tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. masa dapat, baca 1 kali dan telan air liur, kemudian terus bawa macam biasa sahaja

      Padam
  3. Payment done detail mr.zack..nk baca surah apo tok lps tu telan airliur bila dpt Quran Istanbul

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih na. ikut tulisan dalamnya tu dari atas ke bawah, sampai habis. kemudian telan air liur.. sekali tu saja baca, selebihnya bawa saja dalam poket

      Kalau x baca pun boleh, cuma tak sebati, nanti kalau lupa bawa, jadi apa apa tengah jalan, dari benda boleh elak, dah x boleh elak. naik kenderaan pun ada doa naik kenderaan, tu maksudnya kemalangan boleh di elak kalau nak di elakkan dan usaha.

      kita baca dan telan air liur tu umpama kita dah simpan 1 kitab ni dalam hati perut kita, so kalau lupa ke, hilang ke, x jadi masalah dah

      Padam
  4. Pemborong Offline Grab : 50 Unit

    Baki : 67 Unit

    BalasPadam
  5. Apa bezanya Quran Istanbul yang ini dan yang baru tok publishkan tadi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni wafaq bukan ayat Quran, cuba beli dulu baru rm30, baru kita ada koleksi Quran Istanbul

      Padam
  6. Kalau masih available,saya GRAB 1 tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami